Izvor: Morava info arhiva vesti 14.08.2018

Korito Despotovice u Brđanima potpuno očišćeno, više neće biti plavljenja

Morava info 14.08.2018
GORNJI MILANOVAC – Svakodnevna sanacija i čišćenje reke Despotovice u Brđanima, na mestu gde je ova reka više puta plavila i stvarala probleme meštanima, privodi se kraju. Završetkom ovih radova rešava se veliki problem sa kojim je bilo suočeno… »

Penzije od novembra veće za devet odsto

Morava info 14.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da od novembra stižu uvećane penzije i to za sve penzionere. – Značajno uvećane, svima za najmanje devet odsto. Mislim da će biti zadovoljni, mogu da očekuju povećanja i sledeće godine ako budemo… »

Dejan Stanković i Marko Materaci zajedno na Zlatiboru

Morava info 14.08.2018
ZLATIBOR – U danu kad je čuveni italijanski defanzivac Marko Materaci posetio fudbalsku akademiju “Deki5“, mnogobrojnim novinarskim ekipama na Zlatiboru se obratio i idejni tvorac kampa legendarni Dejan Stanković. Deki je prvo saopštio da o kampu… »

Nikola Kočović: Srećan sam što sam se vratio u rodni grad

Morava info 14.08.2018
ČAČAK – Kao što je Morava info prva objavila, posle Radovana Đokovića, u košarkaški hram kraj Morave nedavno je stigao još jedan igrač na poziciji beka. Reč je o Nikoli Kočoviću, mladom i talentovanom igraču iz Čačka, koji je košarkašku… »

Ilić: Zorana Mihajlović pod hitno da podnese ostavku!

Morava info 14.08.2018
ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović zbog nemara i postavljanja nestručnih ljudi na mesta direktora u sektorima za vazdušni saobraćaj mora hitno da podnese ostavku. – Zbog… »

Parezanović: Đilas i Obradović žele nasilno preuzimanje vlasti

Morava info 14.08.2018
ČAČAK – Narodni poslanik SNS i poverenik gradske organizacije ove stranke Marko Parezanović oglasio se saopštenjem za javnost povodom poslednjih istupa lidera Dveri Boška Obradovića. Saopštenje prenosimo u celosti: Izjava Boška Obradovića u… »

Šarčević: Nastavnici neće biti tehnološki višak, već pojedini direktori i sekretari škola

Morava info 14.08.2018
Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da izmena mreže srednjih škola koja predviđa spajanje pojedinih škola, neće stvoriti tehnološke viškove među nastavnicima, već će višak biti neki direktori i sekretari škola. Šarčević je za… »

Nekada jedan od najtalentovanijih čačanskih košarkaša potpisao za Borac

Morava info 14.08.2018
ČAČAK – Nikola Kočović (22), svojevremeno jedan od najtalentovanijih košarkaša u Srbiji, vratio se u Čačak i potpisao za Borac. Ovaj 195 centimetara visoki bek karijeru je započeo u čačanskoj Mladosti, u kojoj je stekao status reprezentativca… »