Izvor: Nedeljnik/Svet arhiva vesti 14.08.2018

Sve više svedoka tvrdi: "Grom je udario u most u Đenovi, delovi betona su počeli da otpadaju, a potom se sve srušilo"

Nedeljnik 14.08.2018
Članovi jedne porodice koji žive nedaleko od mosta koji se danas srušio u Đenovi kažu da su videli kako grom u dara u temelj jednog stuba. Prema rečima više svedoka, vijadukt "Morandi" u Đenovi srušio se jutros oko 11. 30 nakon što ga je pogodio… »

"Šačica lažnih svedočenja ne sme da umanji značaj #Me Too pokreta": Lindzi Lohan se izvinjava zbog kritika na račun žena

Nedeljnik 14.08.2018
U intervjuu, Lindzi Lohan je rekla da nije imala nikakva negativna iskustva u Holivudu što se tiče seksualnog uznemiravanja. Američka glumica Lindzi Lohan izvinila se zbog svoje izjave o pokretu pristalica prijavljivanja seksualnog zlostavljanja "Me… »

Koji grad je najbolji za život

Nedeljnik 14.08.2018
Prema analizi Ekonomist intelidžensi junita, Beč je grad koji je najbolji za život. Beč je grad koji je najbolji za život po analizi Ekonomist intelidžensi junita (EIU), dok je najmanje pogodan za život Damask u Siriji, preneo je BBC. Prema… »

"Melanija broji svaki minut do trenutka kad će se razvesti od Trampa, kažnjava ga svojim odevnim kombinacijama"

Nedeljnik 14.08.2018
Bivša savetnica Donalda Trampa tvrdi da prva dama čeka da on napusti položaj pre nego što završi brak. U odlomcima iz njene eksplozivne nove knjige "Van kontrole", piše Miror, Omarosa Manigo Njumen ističe kako je Melanija koristi suptilne zamke za… »

(VIDEO) Katastrofa u Italiji, stradalo 35 osoba: Snimak srušenog vijadukta

Nedeljnik 14.08.2018
MUP Italije je saopštio da je 35 osoba poginulo, a više teško povređeno. Na društvenim mrežama je objavljen snimak iz vazduha koji prikazuje razmere strašne tragedije koja je pogodila Italiju. MUP Italije je saopštio da je 35 osoba poginulo, a… »

(VIDEO) Tragedija ogromnih razmera: Stradalo 35 osoba zbog rušenja nadvožnjaka u Đenovi

Nedeljnik 14.08.2018
Čelnik lokalne hitne službe rekao je da ima "na desetine mrtvih", prenose italijanski mediji. U blizini Đenove, grada na severu Italije, urušio se nadvožnjak koji čini deo auto-puta, a 35 osoba je nastradalo. Upozoravaju da je “moguća tragedija… »

Tetkice iz menze ukrale pola miliona dolara

Nedeljnik 14.08.2018
Sestre su puštene iz zatvora nakon što su platile kauciju od po 50.000 dolara, a pred sudiju izlaze krajem avgusta. Dve sestre, bivše radnice u školskim menzama u Konektikatu, optužene su da su tokom proteklih pet godina ukrale gotovo pola miliona… »

"Moj automobil je leteo 30 metara, put ispred mene se raspadao": Golman koji je preživeo rušenje nadvožnjaka

Nedeljnik 14.08.2018
Prema najnovijim informacijama, u rušenju nadvožnjaka kraj Đenove stradalo je najmanje 35 ljudi, ali se strahuje da su mnoge žrtve zarobljene ispod ruševine u svojim vozilima. Tridesettrogodišnji Davide Kapelo, bivši golman Kaljarija, automobilom… »

Tuži Francusku za 350 miliona, jer mu je otela presto Monaka

Nedeljnik 14.08.2018
Njegova grana porodice, kaže ovaj Francuz, trebalo je da nalsedi tron Kneževine Monako. Francuz aristokratskog porekla, podneo je tužbu protiv Francuske uz zahtev za odštetu od 351 milion evra tvrdeći da je država prevarila njegovu porodicu i… »

"Videla sam kad je Tramp pojeo poverljivi dokument": Šokantna otkrića bivše savetnice predsednika SAD

Nedeljnik 14.08.2018
"Videla sam ga da je stavio papir u usta. S obzirom na to da je Tramp bakteriofob, bila sam šokirana kada sam videla da žvaće i guta papir. Mora da je u pitanju bilo nešto veoma, veoma poverljivo", navodi Manigova, u svojoj knjizi "Van kontrole"… »