Izvor: OK radio arhiva vesti 14.08.2018

Vreme je: Dospeva treća rata poreza

OK radio 14.08.2018
Lokalna poreska administracija (LPA) Gradske uprave grada Vranja obaveštava sve poreske obveznike da su dužni da do 15. avgusta plate treću akontaciju poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica i naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine po… »

Kadeti i učenici svečano ispraćeni u Vojne škole

OK radio 14.08.2018
U Domu vojske u Vranju, priređena je ceremonija svečanog ispraćaja devet učenika i kadeta, koji su iz građanstva primljeni u sistem vojnog školovanja, za predstojeću školsku godinu. Centar Ministarstva odbrane Vranje, koji pokriva Pčinjski… »

Milenković na sastanku u Vladi Srbije

OK radio 14.08.2018
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković u Vladi Republike Srbije prisustvuje pripremnom sastanku o izgradnji stadiona u Vranju, objavio je zvanični gradski sajt. Tom prilikom biće predočena raspoloživa tehnička i imovinsko - pravna dokumentacija… »

Smena na čelu Hitne pomoći

OK radio 14.08.2018
Na čelu službe Hitne medicinske pomoći Zdravstvenog centra (ZC) Vranje došlo je do smene, saznaje OK Radio. Iz dobro upućenih izvora iz ZC Vranje, OK Radio je dobio potvrdu informacije da je novi prvi čovek vranjske Hitne pomoći dr Predrag… »

Pretukli taksistu i gurnuli mu kola niz liticu

OK radio 14.08.2018
Napad na vozača Vladimira Ćirušića (36) dogodio se u noći između petka i subote oko 1.30 u selu Tisovica, petnaestak kilometara udaljenom od centra Nove Varoši. Taksistu Vladimira Ćirušića (36) iz Nove Varoši brutalno su pretukla dvojica… »

Tači traži jedinstvo u cilju pripajanja “Preševske doline”

OK radio 14.08.2018
Vranje - Predsednik Kosova, Hašim Tači, putem Fejsbuka zahvalio je svim liderima i građanima tzv. "Preševske doline" koji podržavaju ostvarivanje ciljeva za ujedinjenje Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom, a u okviru korekcije granica između… »

Horoskop za 15. avgust

OK radio 14.08.2018
Pred vama je horoskop za 15. avgust. Uživajte. Dani imaju klice u ranijim danima, a uviru u one potonje. Dani imaju osobinu da cvetaju i mirišu u nama, a da mi cvetamo i mirišemo u njima. Dani astrologa, poput mene, drže oči otvorenim i čula… »

Nova Zvezdina jesen u Evropi, još korak do Lige šampiona!

OK radio 14.08.2018
Uzbudljiv meč u Trnavi, posle 90 minuta nije bilo pobednika, ali Zvezda je u produžetku potvrdila da je bolji rival od Spartaka i zasluženo ide dalje. Salcburg poslednja prepreka do Lige šampiona. Posle 1:1 u Beogradu, isti rezultat je postignut i… »

Još jedno finale u Surdulici

OK radio 14.08.2018
Vranje – Gradski stadion u Surdulici će u sredu biti poprište finalnog meča Kupa Fudbalskog Saveza Regiona Istočne Srbije. Nakon što se pokazala kao dobar domaćin ovogodišnjeg finala Kupa Srbije, Surdulica će biti i domaćin finalne utakmice… »

Srbija sa "crvenom listom" za kosovske zvaničnike?

OK radio 14.08.2018
Srpske vlasti su nedavno zabranile ulazak u Srbiju kosovskim zvaničnicima koji rade u kosovskim institucijama. Razlog za ovo naziva se "crvena lista" – na kojoj se oni nalaze, piše "Gazeta ekspres", a prenose RTK i Kossev. Vlada Kosova je rekla da… »