Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 14.08.2018

Politehnička i Druga tehnička od 1. septembra jedna škola

Ritam grada Kg 14.08.2018
Izmena mreže srednjih škola, koja predviđa spajanje pojedinih škola, zahvatila je 14 obrazovnih ustanova u Srbiji i od njih formirala sedam, a među njima su i Politehnička i Druga tehnička škola u Kragujevcu, koje će biti spojene u jednu, pod… »

Sutra rok za plaćanje trećeg kvartala poreza

Ritam grada Kg 14.08.2018
Rok za plaćanje poreza na imovinu fizičkih lica za treći kvartal ističe sutra. Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata.… »

Požar u restoranu „Palas“

Ritam grada Kg 14.08.2018
Juče oko 15 časova, u restoranu „Palas“ izbio je požar u kom je pričinjena materijalna šteta, a povređenih nije bilo. U požaru je izgorela spolja strana zida, a zahvaljujući brzoj intervenciji pripadnika kragujevačke Vatrogasno-spasilačke… »

Sibirski muzičar Aleks Kelman u SKC-u

Ritam grada Kg 14.08.2018
Sutra od 22 sata, na Letnjoj sceni SKC-a, u okviru turneje po Evropi, nastupiće sibirski umetnik i producent, Aleks Kelman (Ru, electronik, kraut, rok). Njegov muzički izraz je mešavina prelepih, bučnih gitara, zavodljivih plesnih bitova i… »

Najmlađim Kragujevčanima igralište od 1.200 kvadrata na “krovu Aerodroma”

Ritam grada Kg 14.08.2018
Na krovu tržnog centra “Sava” u Kragujevačkom naselju Aerodrom, danas je u sklopu privatnog vrtića “Aviončić” otvoreno igralište od čak 1.200 kvadratnih metara na kome se nalazi atletska staza, košarkaški i dva terena za mali fudbal. Ovaj… »