Izvor: Studio B/Politika arhiva vesti 14.08.2018

Vučić: Nemačka nas je već razgraničila kada je priznala Kosovo

Studio B 14.08.2018
Nemačka nas je već razgraničila onog trenutka kada je priznala celovito, suvereno i nedeljivo Kosovo rekao je predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje kako vidi stav Angele Merkel da nema promene granica na Balkanu. Oni koji se raduju toj… »

Rakić Ðilasu i ostalima:Samo nas nemojte vi braniti…

Studio B 14.08.2018
Predsednik Srpske liste Goran Rakić pozvao je Ðilasa, Jankovića, Jeremića i Obradovića, koje naziva kvazi patriotama, da prestanu da štite interese Srba na Kosovu. U saopštenju dostavljeno medijima, Rakić kaze da očigledno da oni svojim pričama… »

Podrška Vučiću iz SNS-a Paraćina, Užica…

Studio B 14.08.2018
Opštinski odbor SNS Paraćin saopštio je večeras da pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodeći da je on pokazao da mu je na prvom mestu narod njegove zemlje, za razliku od opozicije koja samo gleda kako da našteti Srbiji i… »

Analitičari : Zahtevi opozicije – nepotrebno stvaranje tenzije

Studio B 14.08.2018
Opozicija u Srbiji postale sve politički nestabilnija i njeni zahtevi za državnim i vojnim udarom predstavljaju nepotrebno stvaranje tenzije koje može izazvati nasilje na ulicama, ocenjuju za Studio B urednici Informera i Srpskog telegrafa, Milan… »

Šef SNS-a u Jajincima: Ozbiljno shvatiti pretnje Vučiću

Studio B 14.08.2018
Predsednik MO SNS u Jajincima Vuk Mirčetić izjavio je juče da orkestrirane napade i pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću treba shvatiti jako ozbiljno. Komentarišući pozive na vojni i policijski puč lidera Dveri Boška Obradovića… »

SNS: Osuda napada i podrška predsedniku Vučiću

Studio B 14.08.2018
Odbornička grupa „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd! “ u Skupštini grada Beograda najoštrije je danas osudila, kako ističu, političku hajku koju sve učestalije vode Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Boško Obradovic i ostali iz… »

SNS Beograda:Sramno što DS drži moralne pridike

Studio B 14.08.2018
Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke ocenio je da je sramno što Demokratska stranka, koju su građani poslali u „magareću klupu“ sa dva posto glasova, danas drži moralne pridike. „DS je bio i jeste sinonim za kriminal, malverzacije i… »

Nedimović:Pozivaju se na pravo,a nasiljem žele da ruše vlast

Studio B 14.08.2018
Funkcioner SNS Branislav Nedimović kaže da pravna država mora da se poštuje i smatra da bi tužilaštvo trebalo da se pozabavi onima koji naseljem žele da ruse vlast. FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ bk „Oni koji se pozivaju na pravnu državu, sada… »

Vesić: Opozicija podržava one koji ne žele pravedno rešenje

Studio B 14.08.2018
Član Predsedništva SNS Goran Vesić ocenio je danas da opozicija napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića razbija preko potrebno državno jedinstvo u rešavanju kosovskog problema i time podržava one koji ne žele pravedno resenje za Srbiju… »