Izvor: Tračara arhiva vesti 14.08.2018

Drama na nastupu Maye Berović: Obezbeđenje je jedva spasilo

Tračara 14.08.2018
Maya Berović je sinoć napravila odličan nastup na jezeru Modrac, ali je sve prekinulo neočekivano nevreme. Kako prenose domaći mediji, u jednom trenutku se spustio jak pljusak, a vetar je počeo da duva neverovatnom brzinom. Kako je na koncertu bilo… »

Lindsay Lohan se izvinila zbog komentara o zlostavljanim ženama

Tračara 14.08.2018
Američka glumica Lindsay Lohan izvinila se zbog svoje izjave o pokretu pristalica prijavljivanja seksualnog zlostavljanja #MeToo. Ona je poslednjem intervjuu za Times rekla da žene koje progovore o seksualnom uznemiravanju “izgledaju slabo”… »

Rada Manojlović: Harisa sam izabrala jer je zgodan kao ja

Tračara 14.08.2018
Rada Manojlović godinama važi za pevačicu koja osvaja muzičku scenu i glasom ali i stasom. Ona priznaje da ima visoko mišljenje o sebi, ali i da je zbog toga izabrala Harisa Berkovića za dečka jer je i on zgodan. “Osećam se tako, ali ne uvek… »

Britney Spears obeležava 20 godina hita ‘…Baby One More Time’

Tračara 14.08.2018
Kada joj je legendarni tekstopisac Max Martin pustio demo pesme …Baby One More Time, Britney Spears je odmah znala da će to biti hit. No, teško da je u tom trenutku mogla da sanja da će joj ona obeležiti karijeru i biti početak revolucije u pop… »

Karleuša sprema modnu liniju u Kini?

Tračara 14.08.2018
Nekoliko dana pred proslavu 40. rođendana, Jelena Karleuša otputovala je u Kinu, gde trenutno boravi njen suprug Duško Tošić, a kako Tračara ekskluzivno saznaje, pevačica neće samo odmarati sa porodicom, već će imati i nekoliko poslovnih… »

Nakon ucene Evrovizija će se ipak održati u Izraelu

Tračara 14.08.2018
Iako je Izrael ove godine odneo ubedljivu pobedu na Evroviziji, već neko vreme se bojkutuje održavanje ovog muzikog festivala u toj zemlji zbog bezbednostnog stanja. Međutim, i nakon finansijske ucene, Evrovizija će se održati u Jerusalimu kao što… »

Nicki Minaj objavila zavodljiv spot za ‘Ganja Burn’

Tračara 14.08.2018
Nicki Minaj dominira muzičkim top listama svojim novim albumom Queen. A nakon dugog čekanja, konačno je objavila i svoj novi spot. U pitanju je video za pesmu Ganja Burn. Spot potpisuju Mart Alas i Marcus Piggott, a u njemu možemo videti slavnu… »

Pročitajte dnevni horoskop za utorak, 14. avgust 2018. godine

Tračara 14.08.2018
Današnji utorak protiče u ritmu koji preovladava cele ove sedmice, dakle egzaktnih aspekata nema, eklipse smo pregurali, vreme je za neke male stvari koje čekaju da se završe, da li je to uređenje doma ili odlazak u salon lepote, spa centar, kratak… »