Izvor: Užice oglasna tabla arhiva vesti 14.08.2018

Uhapšen pljačkaš menjačnica

Užice oglasna tabla 14.08.2018
Užice / Prijepolje – Zajedničkim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju i Užicu uhapsili su D. B. (1986) iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju… »

Dve osobe u užičkom regionu inficirane virusom Zapadnog Nila

Užice oglasna tabla 14.08.2018
Dve osobe u Zlatiborskom okrugu su inficirane virusom Zapadnog Nila i imaju lakše kliničke simptome. Dr Aleksandra Andrić iz Zavoda za javno zdravlje Užice je saopštila da su u pitanju pacijenti iz Arilja i Kosjerića, koji su se tim virusom zarazili… »

Poziv za podnošenje predloga za ovogodišnje nagrade grada Užica

Užice oglasna tabla 14.08.2018
Užice, 14. avgust: Skupštinska Komisija raspisala je ovogodišnji poziv za podnošenje predloga za ovogodišnja javna priznanja i nagrade grada Užica. Poziv je otvoren do 10. septembra i do tog datuma predlozi se mogu dostaviti Komisiji za javna… »

Statua na kružnom toku za stogodišnjicu oslobođenja Užica u Prvom svetskom ratu

Užice oglasna tabla 14.08.2018
Počeli su pripremni radovi na parternom uređenju za postavljanje statue na kružnom toku na ulasku u grad. Zamenik gradonačelnika Užica Nemanja Nešić je istakao zadovoljstvo povodom početka radova i dodao da je sama priča o skulpturi veoma… »

Dečja predstava „Šumska čarolija“

Užice oglasna tabla 14.08.2018
U okviru Kulturnog leta 2018. godine, Gradski kulturni centar organizuje u utorak 14. avgusta sa početkom u 19 časova u Malom parku, za najmlađe sugrađane, predstavu „Šumska čarolija“ koju izvodi Udruženje dramskih umetnika Užica. U slučaju… »