Izvor: Vesti online/Zabava arhiva vesti 14.08.2018

Poznata manekenka raskinula sa fudbalerom?

Vesti online 14.08.2018
Jedna od najuspešnijih srpskih manekenki Sofija Milošević i srpski reprezentativac Adem Ljajić okončali su svoju ljubavnu vezu pre dve nedelje, a razlog je u tome što su se previše udaljili jedno od drugog, saznaje “Blic”. Mnogi su očekivali… »

Nećete verovati koliko novca Kija Kockar zaradi na samo jednom nastupu

Vesti online 14.08.2018
Kristina Kija Kockar trenutno je traženija od brojnih muzičkih zvezda, a ona je svoju popularnost koju je stekla učešćem u "Zadruzi", dobro unovčila. Nastupa svakog vikenda, a kada pročitate koliko zarađuje samo po jednom koncertu, nećete… »

Čovek 40 godina svaki dan sadi po drvo da bi spasio ostrvo

Vesti online 14.08.2018
Jadav Pajeng je sa 16 godina odlučio da će mu životna misija biti da spasi Majuli od erozije i to sađenjem drveća. On je u tome istrajan i već 40 godina svaki dan posvećen je svom zadatku. U proteklih 70 godina ostrvo Majuli se smanjilo za više od… »

Ni spasavanje papagaja nije uvek prijatno...

Vesti online 14.08.2018
Pripadnici londonske vatrogasne brigade pozvani su u pomoć kada je jedan papagaj izleteo iz kuće svojih vlasnika u predgrađu Edmonton, i posle kraćeg leta odlučio da aterira na krov. I pored toga što sa krova nije silazio cela tri dana, vlasnici… »

Poznati filmovi koji su zabranjivani (VIDEO)

Vesti online 14.08.2018
Čim neki film bude zabranjen automatski počinje da dobija na značaju, a njegova radnja sve više zakuplja pažnju publike. Ovo je lista 10 takvih filmova, koji su bili zabranjeni iz različitih razloga. 1. Cannibal Holocaust Hanibal holokaust je… »

Sud Anđelini: Vrati se, psihijatar te čeka

Vesti online 14.08.2018
Sud u Los Anđelesu opleo po Anđelini Džoli. Bitka za starateljstvo bivšeg holivudskog para se zaoštrava. Anđelina Džoli i Bred Pit vode "prljavu" bitku preko tabloida, dok sud u Americi pita – mislite li o deci? Pošto je objavljeno da je… »

Pogled na svet kroz Dele Alijev monokl

Vesti online 14.08.2018
Mladi Totenhemov as je zapalio internet svojim novim načinom na koji obeležava gol. Spretnim rasporedom prstiju 22-godišnji Dele Ali u sekundi postavi monokl na oko. To je njegov optimistički pogled na svet jer nije sve onako kako je rečeno već kako… »

Meteorologija među zvezdama

Vesti online 14.08.2018
Napolju pada sneg a svi dozivaju sunce. Kada je obratno, mole nebesa za padavine. Poznato je da čovek od davnina kudi na vreme, ipak svetski astrolozi su se potrudili da odgonetnu kom znaku zodijaka sunčevi zraci najviše prijaju, a ko voli večiti led… »

O beogradskom metrou pregovaralo se još 1883. godine

Vesti online 14.08.2018
U Udruženje za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju "Adligat", u okviru kojeg su Muzej knjige i putovanja i Muzej srpske književnosti, stigla je originalna dokumentacija o izgradnji beogradskog metroa iz 1951. godine, sada prvi put dostupna… »

"Spusti kriterijume" je najgori ljubavni savet singl devojkama; I koji još?

Vesti online 14.08.2018
Singl. Sama. Solo. Značenje je jedno – to je žena koja trenutno nema muškarca pored sebe. Kada bi slušala sve dobronamerne reči dežurnih dušebrižnika velika je verovatnoća da nikada ne bi promenile status. "Bože, koliko si lepa! Kako je… »