Izvor: Vrele gume arhiva vesti 14.08.2018

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid postavio rekorde na šest staza

Vrele gume 14.08.2018
Najbrži luksuzni hibridni sedan: Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid postavio rekorde na šest staza Da nam je neko pre deset godina rekao da će Porsche proizvoditi hibridne sedan modele, mislili bismo da nije pri zdravoj pameti. Međutim, Panamera Turbo… »

Peugeot i Toyota još uvek polažu nade u segment limuzina srednje veličine

Vrele gume 14.08.2018
Uprkos SUV-maniji: Peugeot i Toyota još uvek polažu nade u segment limuzina srednje veličine Peugeot i Toyota su još uvek voljni da investiraju u segment limuzina srednje veličine iako su kupci u Evropi "opčinjeni" SUV i krosover modelima… »

Citroen Berlingo 1.5 HDi u rukama oštrih kritičara

Vrele gume 14.08.2018
Test koji ne gledate često: Citroen Berlingo 1.5 HDi u rukama oštrih kritičara Novi Citroen Berlingo 1.5 HDi je u našim rukama! Lep? Ružan? Praktičan? Komplikovan? Ekonomičan?Skup? Dobar? Loš? I na još mnoga pitanja , odgovor dobijate direktno iz… »

Hennessey Venom F5 premijerno u Montereju?

Vrele gume 14.08.2018
Da li je konačno gotov? : Hennessey Venom F5 premijerno u Montereju? Prošlo je već devet meseci od kada je Hennessey premijerno predstavio model Venom F5 u koncept formi. Izgleda da je to bilo dovoljno kompaniji iz Teksasa da privede kraju radove na… »

Novi BMW M5 u pohodu na Nirburgring!

Vrele gume 14.08.2018
Video: Novi BMW M5 u pohodu na Nirburgring! Šesta generacija modela BMW M5 je nedavno posetila Nirburgring, a sudeći po priloženom video snimku i opisu ispod njega, cilj je bio jednostavno uživanje u vožnji po legendarnoj stazi. Naime, video je… »

Hyundai Santa Fee - kraljevski brod u Hyundai floti

Vrele gume 14.08.2018
Promocija: Hyundai Santa Fee - kraljevski brod u Hyundai floti Hyundai iz godine u godinu sve uspešnije popunjava paletu svojih modela. Može se slobodno reći, što se tiče ovog južnokorejskog proizvođača u njihovoj ponudi “nema šta nema” od… »

Ford Ranger sledeće generacije i VW Amarok će imati istu platformu?

Vrele gume 14.08.2018
Nova saradnja na pomolu?: Ford Ranger sledeće generacije i VW Amarok će imati istu platformu? Da li bi sledeća generacija pikap modela Ford Ranger i Volkswagen Amarok mogli biti bazirani na istoj platfromi? Ako je verovati izveštaju koji se nedavno… »

Predstavljena restilizovana Honda HR-V za evropsko tržište!

Vrele gume 14.08.2018
Samo sa atmosferskim benzincem: Predstavljena restilizovana Honda HR-V za evropsko tržište! Honda je predstavila restilizovanu verziju svog aduta u segmentu potkompaktnih krosovera koji na evropsko tržište stiže krajem godine, model HR-V. Naime… »

VW opoziva svoja elektirična vozila zbog kancerogenog metala?

Vrele gume 14.08.2018
Nalazi se u čak 124.000 automobila! : VW opoziva svoja elektirična vozila zbog kancerogenog metala? Volkswagen grupacija će možda morati da opozove čak 124.000 svojih električnih i hibridnih vozila zbog kadmijuma, kancerogenog metala. Kadmijum se… »