Izvor: Tračara arhiva vesti 19.08.2018

Povređeno 14 osoba pred koncert Backstreet boysa

Tračara 19.08.2018
Najmanje 14 osoba je povređeno i odvedeno u bolnice kada je oluja oborila paviljon na ulazu za koncert grupe Backstreet Boys u jednom hotelu u američkoj državi Oklahoma. Na nalogu hotela WinStar World na twitteru navedeno je da je evakuacija u tom… »

Jelena Karleuša proslavila 40. rođendan u krugu porodice

Tračara 19.08.2018
Jelena Karleuša napunila je 17. avgusta 40. godina, a za razliku od prethodnih, ove godine odlučila je da njeno slavlje bude intimno. Poznata po ekstravagantnim proslavama za širu porodicu i veliki krug prijatelja, pop diva koja trenutno boravi u Kini… »

Pročitajte nedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018.

Tračara 19.08.2018
Ako vas “svrbi” utisak da već neko vreme stojite na nekakvoj ivici, sada je pravo vreme da naprosto skočite i prepustite se sudbini. Ovo je period kada se nalazimo na svesno započetom putu u nepoznato, na kraju kojeg se nalazimo pravi, istinski mi… »

Ariana Grande se rasplakala govoreći o žrtvama bombaškog napada

Tračara 19.08.2018
Godinu dana nakon bombaškog napada u Mančesteru, koji se dogodio nakon njenog koncerta i u kome je poginulo 22 ljudi, Ariana Grande ne zaboravlja tragediju. Kako prenosi Teen Star, tokom gostovanja u emisiji na Beats 1 radiju, pevačica je briznula u… »

Coco T i dalje doji dvogodišnju kćerku

Tračara 19.08.2018
Američka starleta srpskog porekla Coco T ne planira da uskoro prestane da doji dvogodišnju kćerku Chanel. Tridesetdevetogodišnja supruga repera i glumca Ice-Tija otkrila je da u ovom trenutku ne planira proširenje porodice. “Ne, ne sada! Ona je… »

Kim Kardashian skrenula pažnju perikom u boji svog automobila

Tračara 19.08.2018
Kim Kardashian zna kako da natera javnost da je gleda, čak i kada to mnogi ne žele. Najpoznatija TV zvezda na svetu prošetala je dugačku, neon zelenu periku u četvrtak uveče, tokom puta u Majami, a to ne bi bilo nimalo neobično da periku nije… »

Pročitajte dnevni horoskop za nedelju, 19. avgust 2018. godine

Tračara 19.08.2018
Danas je nedelja i Merkur kreće u direktan hod s Lava! Konačno kretanje Merkura iz retrogradnog položaja, konačno olakšanje svih kočenja u komunikaciji, zbrka i konfuzija konačno odlaze iz svakodnevnice! Krenulo se napred nakon dužeg perioda… »