Izvor: Kurir arhiva vesti 22.08.2018

Krstajić šokirao javnost: Selektor Srbije objavio spisak fudbalera za Ligu nacija. Sa Mundijala otpisao šestoricu igrača!

Kurir 22.08.2018
Mladen Krstajić, selektor reprezentacije Srbije, objavio je spisak fudbalera za utakmice Lige nacija, koje se igraju u septembru. Nema sumnje da će spisak Krstajića podići prašinu i izazvati žestoke reakcije, jer na njemu nema Luke Milivojevića… »

Bela kuća brani predsednika SAD On nije znao za isplate dvema ženama za ćutanje Tramp tvrdi: I da jesam to nije krivično…

Kurir 22.08.2018
Bela kuća je saopštila da predsednik SAD Donald Tramp nije učinio ništa pogrešno, dan nakon što je predsednikov bivši advokat Majkl Koen rekao da mu je Tramp naložio da plati za ćutanje dvema ženama s jasno navedenim ciljem "uticanja na izbore"… »

BIA preispituje koridor 10 Mihajlović: Biće utvrđena odgovornost za urušavanje potpornog zida u Grdeličkoj klisuri…

Kurir 22.08.2018
BEOGRAD - Potpredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović je izjavila danas da BIA preispituje ne samo gradnju Koridora 10 već i druge velike infrastrukturne projekte i da će biti utvrđena odgovornost kompanije Azvi za urušavanja… »

Putin upozorio NATO: Neće se tolerisati nagomilavanje vojske uz granicu! Rusija će odgovoriti na razmeštanje američkih…

Kurir 22.08.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da će Rusija reagovati na približavanje infrastrukture NATO ruskoj granici i pojavljivanje američkih protivraketnih sistema u blizini svojih granica. Putin je novinarima rekao da Rusija ne šalje "svoje vojne… »

Treslo se u oregonu: Zemljotres jačine 6,5 stepeni po Rihteru pogodio američku saveznu državu

Kurir 22.08.2018
Jak zemljotres jačine 6,5 stepeni Rihterove skale pogodio je danas američku saveznu državu Oregon, saopštio je američki geološki zavod. Epicentar zemljotresa je bio na 302 kilometra zapadno od grada Bendona. BREAKING- The 6.5 earthquake was felt in… »

Svaka piljara u crnoj gori ima kamere, a sud u kotoru ne?!!! Da je državna institucija imala video nadzor, Sara bi bila na…

Kurir 22.08.2018
Da postoji snimak incidenta, Sara Vidak ne bi bila u zatvoru zbog lažne optužbe! Slučaj navodnog napada na sudiju Jelenu Stanišić mogao bi veoma lako biti razrešen da postoji video snimak nadzornih kamera iz kotorskog Prekršajnog suda, ali kako… »

Sestra pilota radosavljevića koji je dao život za Srbiju: Beskrajno sam ponosna što će mig 29 nositi ime po mom bratu…

Kurir 22.08.2018
Bio je najmlađi pilot u eskadrili migova 29 Vojske Jugoslavije. BEOGRAD - Prošlo je gotovo 20 godina, dug je to period a zaborav preti i zato mi mnogo znači ako jedan od remontovanih "migova 29" ponese ime po mom bratu, pilotu Zoranu Radosavljeviću… »

Opaka bolest i dalje uzima danak: Četiri osobe umrle od groznice Zapadnog Nila u poslednjih nedelju dana

Kurir 22.08.2018
BEOGRAD - Četiri osobe su umrle od posledica groznice Zapadnog Nila u Srbiji u poslednjih nedelju dana, što je ukupno 15 smrtnih slučajeva od početka ove godine, saopštio je danas Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut". Od groznice… »

Vučić izdao naredbu: Počela izrada studije o vraćanju obaveznog vojnog roka

Kurir 22.08.2018
Ministarstvo odbrane, na osnovu naređenja predsednika Srbije i vrhovnog komandanta VS Aleksandra Vučića, počelo je rad na izradi studije o svim modalitetima i mogućnostima vraćanja obaveze služenja vojnog roka, saopšteno je danas iz tog… »

Ministar Šarčević: Cilj reforme podizanje kvaliteta strukovnog obrazovanja! Bolje veze sa privredom i univerzitetom

Kurir 22.08.2018
Savet za reformu visokih strukovnih studija razmatrao je danas predloge za reformu visokih strukovnih škola, a ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je da je osnovni cilj da se u skladu sa zakonom podigne kvalitet strukovnog obrazovanja. "Namera je… »