Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 22.08.2018

Od 15. septembra nova minimalna cena rada!

Ritam grada Kg 22.08.2018
Nova minimalna cena rada trebalo bi da bude određena do 15. septembra, do kada bi stavove morali da usaglase država, sindikati i poslodavci. Ministri Mali i Đorđević posle jučerašnjeg sastanka izjavili su da veruju da će do 15. septembra postići… »

Četvrta akcija protiv komaraca

Ritam grada Kg 22.08.2018
Ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, sutra oko podneva i u ranim večernjim satima, biće izvedena četvrta akcija tretiranja zelenih površina protiv komaraca (uže gradsko jezgro, oko jezera Bubanj, Šumarice, Košutnjak, parkovi, zelene površine… »

Reprezentativni golman Dobožanov ponovo u Radničkom

Ritam grada Kg 22.08.2018
Kragujevački vaterpolo klub Radnički posle dve izuzetno uspešne sezone u kojima je od najnižeg ranga došao do elitne srpske divizije i ravnopravno se nadmetao sa najboljim timovima, u predstojećoj sezoni pokušaće da nastavi uzlazni trend, nastupom… »

DZ: Edukacija roditelja o pravilnoj hidraciji beba i dece

Ritam grada Kg 22.08.2018
Kako nastaje dehidracija kod beba i dece? Koji su to prvi simptomi i šta treba uraditi u slučaju kada je do dehidracije već došlo? Na ova i brojna druga pitanja studenti medicine i nutricionizma, u saradnji sa Udruženjem nutricionista i dijetetičara… »

Mladenović pomoćni trener rukometašica

Ritam grada Kg 22.08.2018
Zbog povećanog obima treninga i visokih ambicija koje je klub zacrtao,menadžment Radničkog 1964 je doneo odluku o angažovanju pomoćnog trenera ženske ekipe. Izbor je pao na Vladimira Mladenovića (40) koji je do sada trenirao mlađe selekcije kluba… »

„Slendermen“ i „Patrik“ u bioskopu

Ritam grada Kg 22.08.2018
Sutra na repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza stižu dva nova filma, „Slendermen“ i „Patrik“. „Slendermen“ – Zastrašujući nestanci, smrt I konstantna opasnost i strah, ljubitelje horora ostaviće prikovane za bioskopska sedišta… »

Šarčević: Uskoro konkurs za stanove za mlade istraživače

Ritam grada Kg 22.08.2018
U okviru radne posete Kragujevcu ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević sa gradonačelnikom Kragujevca Radomirom Nikolićem i saradnicima obišao je zgrade sa stanovima za mlade istraživače i najavio da će uskoro biti… »