Izvor: Telegraf arhiva vesti 22.08.2018

Krstajićev spisak igrača će izazvati najveće polemike u poslednjih 10 godina: Nema Baneta, Stojketa, Milivojevića i…

Telegraf 22.08.2018
Selektor Srbije objavio spisak na kojem nema nekoliko standardnih imena. Fudbalsku reprezentaciju Srbije posle Svetskog prvenstva u Rusiji očekuju novi izazovi već u septembru kada startuje Liga nacije. Selektor Orlova Mladen Krstajić saopštio je… »

Bivši Trampov advokat se predao FBI-u: Priznao je sve prevare, a zbog loših odnosa sa predsednikom možda iznese i njegov…

Telegraf 22.08.2018
Koen se pre odlaska u sudnicu predao FBI-u. Bivši dugogodišnji lični advokat predsednika Donalda Trampa, Majkl Koen, izjasnio se u utorak krivim za kršenje zakona o finansiranju kampanje i druge optužbe, navodeći da je po nalogu kandidata za… »

Kosovo mora da zna SAD nisu iste kao što su bile 1999. godine: Bivši američki diplomata upozorio Prištinu

Telegraf 22.08.2018
Situacija se promenila, kaže stručnjak za Balkan Džejms Huper. Ukoliko Kosovo ne dobije stolicu u UN na osnovu konačnog briselskog sporazuma, male su šanse za postizanje sporazuma Srbije i Kosova, izjavio je bivši američki diplomata i stručnjak za… »

Hrvati u Crnoj Gori se protive pravoslavnom manastiru na Prevlaci

Telegraf 22.08.2018
Iz HNV su pitali nadležne da li je dozvoljeno na zaštićenom arheološkom lokalitetu graditi ili samo izvršiti konzervatorske zahvate. Hrvatska manjinska zajednica u Crnoj Gori usprotivila se obnovi pravoslavnog manastira u vlasništvu SPC na… »

Počela rekonstrukcija Trga Republike (kraj radova 16. oktobra 2019): Evo šta će sve promeniti za 420 dana (FOTO)

Telegraf 22.08.2018
Trg republike će biti formiran kao pravi gradski trg, biće postavljene granitne ploče, uklonjene žardinjere koje smetaju, kao i oko 150 fizičkih prepreka na samom trgu - rekao je Vesić. Radovi na rekonstrukciji centralnog gradskog trga, Trga… »

Počelo suđenje za nasilje u makedonskom parlamentu: Podignuta optužnica protiv 33 osobe

Telegraf 22.08.2018
Tokom prepodneva sud je razmatro prigovore advokata optuženih tako da optužnica još nije pročetana, niti su se optuženi izjasnili o krivici. U Skoplju je danas počelo suđenje optuženima za nasilje u parlamentu 27. aprila prošle godine. Optužnica… »

Pljačka, pa "nabacuje" boju: Uhapšen jer je pokrao nišku menjačnicu, a onda sa pištoljem krenuo na bazen

Telegraf 22.08.2018
Kada je mislio da se izvukao, sam je sebe razotkrio. Niška policija uhapsila je D.S. (36) godine zbog razbojništva jer je 20. avgusta opljačkao menjačnicu u Ulici vojvode Tankosića. On je maskiran i uz pretnju pištoljem od radnika menjačnice oteo… »

Snažna eksplozija u Železniku: Bager je zakačio cev gasovoda, a onda je puklo

Telegraf 22.08.2018
Na licu mesta je i dežurna ekipa Beogasa i policija. Više nema opasnosti po živote ljudi. Snažna eksplozija na gasovodu i požar uznemirili su stanovnike Železnika oko 14 sati. U Avalskoj ulici, prilikom izvođenja zemljanih radova, bager je zakačio… »

Trenutno zarađujemo najmanje 143 dinara po satu, a od 15. septembra naš rad koštaće više

Telegraf 22.08.2018
Da se sindikati pitaju, minimalac bi iznosio 36.000 dinara, koliko sada "košta" minimalna potrošačka korpa. Više od 350.000 radnika koji žive od minimalca od 15. septembra zarađivaće više nego do sada. Procenat povećanja još nije poznat, ali se… »

Srbija posle 30 godina samostalno napravila avion: Iz "Utve" poleće "sova" (FOTO)

Telegraf 22.08.2018
Može da nosi naoružanje uz ugradnju odgovarajuće opreme, objavljeno je na sajtu "Jugoimporta" Fabrika aviona "Utva" iz Pančeva je posle više od 30 godina samostalno napravila novi avion "sova", koji će sutra imati probni let, rečeno je Tanjugu u… »