Putovanja arhiva vesti 22.08.2018

Grčka: Za kamen s plaže kazna do 1.000 evra!

Mondo 22.08.2018
Ukoliko odlučite da sa Lalarije, prelepe plaže na grčkom ostrvu Skijatos, ponesete kamenčić kao suvenir, to bi moglo da vas košta i do 1.000 evra! Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Ilustracija Naime, vlasti na ostrvu Skijatos želele su da… »

Sedam razloga da posetite Beograd: Britanski Telegraf preporučuje turistima prestonicu Srbije (Foto/Video)

Večernje novosti 22.08.2018
Beograd je pravo rešenje za turiste, koji traže alternativu destinacijama i gradovima koji su na udaru hordi turista, piše londonski "Telegraf" Beograd je pravo rešenje za turiste, koji traže alternativu destinacijama i gradovima koji su na udaru… »

Titova rezidencija na hrvatskom ostrvu Vanga uskoro otvorena za goste

Luftika 22.08.2018
Jedn od omiljenih rezidencija Josipa Broza Tita na hrvatskom ostrvu Vanga uskoro bi mogla da bude otvorena za turiste. Sve je spremno da prvi posetiocu dođu na Vangu, koja je godinama zatvorena za javnost, a u pripremi su dve VIP ture po Brionima, koje… »

Dve reke po ceni jedne: 7 razloga da posetite Beograd

Luftika 22.08.2018
Londonski Telegraf napravio je listu sedam razloga zbog kojih treba posetiti Beograd. Kako pišu Britanci Beograd je odlično rešenje za turiste koji traže alternativne destinacije Britanski list ističe sedam ključnih razloga zbog kojih treba posetiti… »

Raj za oči, melem za dušu: Mesta u Srbiji kao stvorena za ljubitelje ribolova (foto, video)

BK TV 22.08.2018
Volite da pecate? Raznovrsna i očuvana priroda Srbije, ribolovcima i rekreativcima nudi Dunav, Savu, Moravu, Tisu, ravničarske reke, njihove prostrane obale, jezera, ali i planinske brzake i klisure. Uživanje je zagarantovano, a mi vam predstavljamo… »

Kako da rezervišete luksuzni hotel

Večernje novosti 22.08.2018
Hoteli se često vode logikom "najskuplja je prazna soba" pa će dati popust koji će i nekoliko puta sniziti standardnu cenu. ZA prosečnog čoveka, letovanje u luksuznim hotelima je misaona imenica. Ali, postoje trikovi koji i običnom svetu omogućuju… »

Morate ga posetiti: Mistično ostrvo usred Mediterana mami turiste iz celog sveta

BK TV 22.08.2018
Ostrvo Malta predstavlja jednu od zanimljivih turističkih destinacija, jer slovi za mesto sa mističnom, srednjovjekovnom prošlošću. Glavni grad La Valeta ima mnogo toga da ponudi svima koji odluče da posete ovaj biser Mediterana. Svi koji su do sada… »

Zapadna Srbija mami goste

Večernje novosti 21.08.2018
Zapadna srbija sve atraktivnija domaćim i stranim turistima. Gučevo, planina iznad Loznice i Banje Koviljače, gde je najveća koncentracija ozona u Evropi, sve je veći hit i po ponudi, ali i po vidikovcima. U Vukovom kraju, počev od njegovog rodnog… »