Izvor: Hot sport arhiva vesti 05.09.2018

Hotsport tiket dana: Verujemo u Jokahamu i Vijeiru

Hot sport 05.09.2018
Mala ponuda i malo poznati parovi, danas je rezervisan dan za nacionalni kup u mnogim zemljama, koji tek počinje a jedinu u Japanu sledi borba za polufinale. Tipovali smo samo na gostujuće ekipe… ZAPI – PRIBRAN 2 (1.60) Ekipe su kompletne pošto… »

Hrvatica pokazala orla: Sandra Perković kao Šaćiri, a potom je usledilo objašnjenje

Hot sport 05.09.2018
Hrvatska bacačica diska podigla je prašinu u Hrvatskoj svojim poslednjim potezom. Na 68. Hanžekovićevom memorijalu u Hrvatskoj se Sandra Perković radovala poput švajcarskih Albanaca. Perkovićeva je rukama gestikulirala pticu raširenih krila, a… »

Žestok odgovor vuletića: Đurić je Partizan vodio tako da je jedan radnik kluba pokušao da se obesi

Hot sport 05.09.2018
Potpredsednik Partizana odgovorio je na kritike koje je uputio Dragan Đurić, bivši prvi čovek crno-belih. Vladimir Vuletić je kroz nekoliko primera objasnio zbog čega smatra da Đurić nije kompetantan da komentariše rad uprave Partizana. Kako… »

Sport na TV: Đoković nakon ponoći za polufinale US opena

Hot sport 05.09.2018
Fudbal danas definitivno nije u prvom planu zbog reprezentativne pauze. Međutim, na sportskim kanalima će biti direktih prenosa tenisa, rukometa, odbojke… Kada je reč o tenisu, u Sjedinjenim Američkim Državama se kraju privodi takmičenje na US… »

Ukoliko je bilo dileme, više je nema: Poznato gde će zvezdaši moći da gledaju prenose Lige šampiona

Hot sport 05.09.2018
Tokom trajanja kvalifikacionog ciklusa za plasman u Ligu šampiona navijači crveno-belih su voljeni klub mogli da prate na Sport klubu, RTS-u i Areni Sport, a sada je i definitivno jasno gde će moći da ogledaju nastupe svojih ljubimaca u elitnom… »

Džejms: Novicki je neverovatan

Hot sport 05.09.2018
Rivalitet u sportu najčešće donosi brojna prepucavanja, ali postoje i oni rivaliteti koji se zasnivaju na velikom poštovanju. Jedno od njih je ono između legendi NBA lige, Lebrona Džejmsa sa jedne i Dirka Novickog sa druge strane. Džejms je… »