Izvor: Jugmedia arhiva vesti 05.09.2018

Umalo živa izgorela u svojoj kući

Jugmedia 05.09.2018
Nišlijka V.L. (56) zadobila je veoma opasne opekotine, za čiji se život bore lekari, a njen suprug (62) zadobio je opekotine šake u požaru koji je sinoć izbio u prizemlju njihove kuće u Dečanskoj ulici 15. „Žena se nalazila u prostoriji u kojoj… »

Uhapšen sa pola kile marihuane

Jugmedia 05.09.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su N. P. (1993) iz Vranja, zbogsumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je prilikom pretresa stana u kom osumnjičeni boravi… »

LESKOVAC PONOVO CENTAR KULTURE: LIFFE i ove godine prepun poznatih filmskih imena i premijera (VIDEO)

Jugmedia 05.09.2018
Jedanaesti Leskovački internacionalni festival filmske režije (LIFFE) biće održan od 18. do 22. septembra na više lokacija u Leskovcu, u organizaciji Leskovačkog kulturnog centra. Odbrojavanje do LIFFE-a: U Leskovac dolaze Marija Bergam, Mima… »

Sevdalinke na manifestaciji „Dani Srpske u Srbiji“

Jugmedia 05.09.2018
U okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“, u Vranju će večeras nastupiti etno grupa „Katera“, u sastavu koji izvodi srpsku muziku i sevdalinke. Reč je o muzičkom sastavu koji je osnovan u julu 2016. godine pri hramu Svetog Vasilija… »

TRAGEDIJA Poginuo dok je uvodio kablovsku

Jugmedia 05.09.2018
Zoran Antanasijević (41) iz Surdulice, nastradao je najverovatnije od strujnog udara, dok je radio na uvođenju kablovske televizije u jednoj od kuća u selu Binovce u ovoj opštini. Iz Policijske uprave Vranje kažu da je uviđaj još u toku, kao i da… »

Doček karavana biciklista na putu od Soluna do Beča

Jugmedia 05.09.2018
Grad Pirot i biciklistički klub Bike M iz Pirota su suorganizatori događaja “ We bike for Europe – Biciklirajmo za Evropu – Karavan kroz Srbiju“, odnosno, dočeka biciklista koji su krenuli iz Soluna ka Beču. Reč je o karavanu biciklista koji… »

Dolijao ulični lopov

Jugmedia 05.09.2018
Niška policija podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetsedmogodišnjeg Nišlije zbog sumnje da je čak 13 puta pljačkao i napadao ljude na ulici. Sumnja se da je on, od maja do septembra, na ulicama u Nišu s leđa prilazio oštećenima i otimao im… »

Ušao u atomobil, upalio ga, a onda je buknula vatra…

Jugmedia 05.09.2018
„Jugo“ leskovačkih tablica zapaljen je noćas sedam minuta nakon ponoći u Ulici Slobodaba Penezića u strogom centru grada, i to u trenutku dok se vlasnik vozila nalazio u njemu. Auto nije eksplodirao, ali je prizor uznemirio stanare okolnih zgrada… »

Ratni put Moravske divizije u galeriji RTS-a (VIDEO)

Jugmedia 05.09.2018
Posle Leskovca, izložba „Ratni put Moravske divizije“ Narodnog muzeja Leskovac, otvorena je večeras i u Galeriji Radio televizije Srbije pred velikim brojem ljuditelja umetnosti, a na otvaranju je govorio i amabasador Francuske u Srbiji Frederik… »

Osnovni problem tekstilaca nedostatak stručnih kadrova

Jugmedia 05.09.2018
Osnovni problemi u industriji tekstila odeće, kože i obuće na području Pirotskog okruga su nedostatak stručnih kadrova i poslovnog prostora, istaknuto je na osnivačkoj sednici Odbora Udruženja za industriju tekstila, kože, odeće i obuće Ugovorne… »