Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 05.09.2018

Sprema se proslava povodom 20. Oktobra: Beograd obeležava Dan oslobođenja od nacizma, a onda sledi veličanstvena proslava…

Kurir 05.09.2018
BEOGRAD - Beograd će organizovati proslavu povodom 20. oktobra - Dana oslobođenja od nacizma i programi će trajati do 1. novembra, kada će se veličanstveno proslaviti sto godina od oslobođenja Beograda u Prvom svetskom ratu. Gradska vlast je donela… »

Vozač pokušao da se isparkira, a onda je naišao tramvaj: Sudar u centru Beograda, dvoje povređenih

Kurir 05.09.2018
Dve osobe su lakše povređene u sudaru tramvaja i putničkog vozila u ulici Kraljice Marije. Nezgoda se dogodila oko 7.30, u smeru ka Kalemegdanu, a do udesa je, po svemu sudeći, došlo kada je vozač automobila pokušao da se isparkira u trenutku kada… »

Noć u Beogradu: Troje povređenih u tri udesa, pomoć najviše tražili astmatičari i alergični na ambroziju

Kurir 05.09.2018
BEOGRAD - Hitna pomoć imala je noćas 105 intervencija od kojih 12 na javnom mestu, a tri osobe povređene su u tri udesa, dok je jedna osoba povređena usled pada sa visine. Naime, 70-godišnji muškarac pao je sinoć u 19.43 sa visine u ulici Siniše… »

Nezgoda u centru Beograda: Radnik krenuo da zakači reklamu, pa pao sa bandere!

Kurir 05.09.2018
Muškarac (56) povređen je danas oko 12.30 sati prilikom pada u Gospodar Jovanovoj ulici na Dorćolu. Iako se u prvom trenutku pomislilo da je reč o novoj nezgodi na gradilištu i da je zaposleni pao sa skele, ispostavilo se da je reč o radniku koji se… »

Desetine baklji i transparent na brankovom mostu: Ovakva scena nije viđena u Beogradu, a razlog će vas oduševiti (video)

Kurir 05.09.2018
Ljubav kažu ne zna za granice, a Brankov most u Beogradu bio je večeras okićen porukom zaljubljenog navijača, koji je, pretpostavljamo, na taj način prosio svoju devojku. Preko skoro polovine mosta okačen je transparent sa natpisom "Biće bolje ako… »

Karambol na raskrsnici u ustaničkoj: Troje povređeno u sudaru 4 automobila

Kurir 05.09.2018
BEOGRAD - Tri osobe su povređene u sudaru četiri automobila na raskrsnici Ustaničke i Vidske ulice u Beogradu. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar. Zbog ove nesreće otežano se odvija saobraćaj u pravcu Autokomande. (Kurir.rs/Pink/Foto: Zorana… »