Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 05.09.2018

Čovek umro nasred ulice u Kragujevcu: Samo se uhvatio za grudi i sručio na pločnik (video)

Kurir 05.09.2018
U centru Kragujevca danas je preminuo sredovečni muškarac D.D. (64) iz sela Vlakče. Prema prvim informacijama reč je o prirodnoj smrti. Očevici kažu da se uhvatio za grudi i pao na ulicu. Onima koji su pritrčali da mu pomognu nesrećni čovek nije… »

Nakon 3 meseca ponovo radi narodnja kuhinja: Ugroženim Vranjancima opet služe obroke

Kurir 05.09.2018
Nakon tromesečne pauze ponovo je počela sa radom Narodna kuhinja u Vranju za oko 450 korisnika socijalnih davanja sa područja grada. U Crvenom krstu u Vranju napominju da nemaju listu čekanja. Topli obrok korisnici će dobijati narednih devet meseci… »

Nevreme napravilo haos u Kruševcu: Jak vetar oborio sat na Trgu mladih! (video)

Kurir 05.09.2018
KRUŠEVAC - Sat na Trgu mladih u Kruševcu koji je oborio snažan vetar biće uskoro popravljen i vraćen na svoje mesto, rečeno je u Gradskoj upravi. Radnici Javnog komunalnog preduzeća odneli su danas sat čiji je stub oborio vetar brzine 17 metara u… »

Leskovčanin izbegao smrt u jugu: Ušao u atomobil, upalio ga, a onda je buknula vatra

Kurir 05.09.2018
LESKOVAC - „Jugo“ leskovačkih tablica zapaljen je noćas sedam minuta nakon ponoći u Ulici Slobodana Penezića u strogom centru grada, i to u trenutku dok se vlasnik vozila nalazio u njemu. Auto nije eksplodirao, ali je prizor uznemirio stanare… »

Veliki jubilej u Kraljevu: 150 godina od osnivanja prve čitaonice

Kurir 05.09.2018
KRALJEVO - Grad Kraljevo i Narodna biblioteka "Stefan Prvovenčani" iz tog grada organizovaće tokom jeseni brojne književne događaje povodom 150 godina od osnivanja prve čitaonice koja je začetak bibliotekarstva i današnje kraljevačke biblioteke… »

Otvoren prvi Viminacium Fest - Mitovi stari i novi!

Kurir 05.09.2018
Prve festivalske večeri pred požarevačkom publikom predstavilo se Gradsko dramsko kazalište Gavella iz Zagreba sa predstavom “Kralj Rikard III”, u režiji Aleksandra Popovskog. Po oceni žirija publike, koji radi u sastavu Vera Zarić-Mitrović… »