Izvor: Nedeljnik/Kultura arhiva vesti 05.09.2018

"Postajem svesna koliko malo vremena imam": Nikol Kidman želi da živi duže

Nedeljnik 05.09.2018
Ne znam šta me čeka u životu, ali volela bih da budem blagoslovljena i imam priliku da vidim svoje unuke, kaže holivudska glumica. Nikol Kidman (51) mašta da dočeka unuke, trenutno očekuje premijere svoja tri filma, a sa novinarima se raspričala u… »

Nova sezona Ateljea 212 počinje predstavom "Pet života pretužnog Milutina"

Nedeljnik 05.09.2018
15. septembra u 20h na sceni Mira Trailović. Pozorište Atelje 212 počinje 62-sezonu, 15. septembra predstavom „Pet života pretužnog Milutina“ u 20h na sceni Mira Trailović savremenim dramskim tekstom, pisca Milene Marković. U septembru, pored… »

Glumica Branka Veselinović uoči 100. rođendana: U životu sam, mislim, sasvim dobro prošla - Čitajte u Originalu

Nedeljnik 05.09.2018
Glumica Branka Veselinović će 16. septembra napuniti 100 godina. Šezdeset pet godina igrala je u teatru. I u stotoj godini života obilazi domove za nezbrinutu, bolesnu decu, za stare, iznemogle ljude i penzionere. Osim materijalne pomoći, obasipa ih… »

Koji film će biti srpski kandidat za Oskara: Samo četiri ostvarenja ispunjavaju uslove

Nedeljnik 05.09.2018
Stručni odbor AFUN-a prijavljene će filmove pregledati 5. i 6. septembra, a 7. septembra će na konferenciji za novinare saopštiti svoju odluku. Stručni odbor Akademije filmske umetnosti i nauke Srbije (AFUN) saopštiće 7. septembra koji će film… »

Azija Arđento o optužbama da je silovala maloletnika: "Napaljeni klinac me je zaskočio, imala sam seks sa njim"

Nedeljnik 05.09.2018
Glumica koja je postala jedan od simbola pokreta #MeToo kaže da je ostala zaleđena tokom seksuanog odnosa. Gumica Azija Arđento, jedna od prvih koja je optužila Harvija Vajnstina za seksualno zlostavljanje, a onda i sama optužena da je silovala… »

Snima se osma "Policijska akademija"

Nedeljnik 05.09.2018
Glumac Stiv Gutenberg, koji je igrao čuvenog kadeta Kerija Mahonija potvrdio je ovu vest na Tviteru. Obožavaoci serije filmova "Policijska akademija" mogla bi da obraduje vest o snimanju novog nastavka, što je potvrdio i glavni glumac Stiv Gutenberg… »

Srđan Todorović: Moj otac me uvek učio da se trudim da smešne replike što ozbiljnije izgovorim

Nedeljnik 05.09.2018
Ne osećam ja lakoću dok gradim ulogu, dok radim. Naprotiv, patim se, tragam... Ne radim uloge sa lakoćom, naprotiv, mučim se, rekao je proslavljeni glumac Srđan Žika Todorović za Blic, na svečanosti zatvaranja 53. Filmskih susreta u Nišu. On je… »