Izvor: Niške vesti arhiva vesti 05.09.2018

Požar u Dečanskoj, žena umalo živa izgorela

Niške vesti 05.09.2018
U požaru koji je sinoć izbio u prizemlju kuće u Dečanskoj ulici 15, opekotine opasne po život zadobila je Nišlijka stara 56 godina, a njen suprug (62) zadobio je opekotine šake. „Prema prvim informacijama, žena se nalazila u prostoriji u kojoj… »

Hitna pomoć ubuduće samo za hitne slučajeve

Niške vesti 05.09.2018
„Statistika koju vodimo poslednje dve godine pokazuje da je 95 odsto naših pacijenata trebalo da se zapravo obrate izabranom lekaru. Hitnih slučajeva bilo je samo pet odsto, a od tog procenta samo je 2,5 odsto urgentih“, rekao je Živadinović. On… »

Festival filmske režije u Leskovcu od 18-22. septembra

Niške vesti 05.09.2018
Organizatori najavljuju bogat program i dolazak velikih filmskih imena poput Marije Bergam, Mime Karadžića, Neleta Karajlića, Dušana Kovačevića… U konkurenciji za glavnu nagradu je 15 filmova, a više od polovine biće prikazano premijerno. “Na… »

Još jedan slučaj krađe lančića na ulicama Niša

Niške vesti 05.09.2018
Sumnja se da je na ulicama Niša oštećenima prilazio s leđa i krao zlatne lančiće. „Takođe se sumnjiči i da je jednu sugrađanku gurnuo, a potom joj oteo zlatni medaljon“ – kažu u policiji. Da podsetimo, policija je sredinom avgusta podnela… »

JKP Naissus: Prekidi u vodosnabdevanju zbog radova

Niške vesti 05.09.2018
Ekipe JKP „Naissus“ danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: selo Supovac, iznad pruge,ul. Prvomajska bb, kod crkve „Sv.Luka“,Mramor; put za Krušce kod „Trafo-a“,Branko Bjegović – Ul. Stevana Sinđelića,G.Komren… »

Šesti tretman suzbijanja odraslih komaraca

Niške vesti 05.09.2018
Tretman suzbijanja komaraca odvijaće se po sledećem rasporedu: 07.09.2018.g. Od 05,30-09,00 časova ujutru Na teritoriji GO Medijana:parkovi Sveti Sava,Čair,na Trgu K. Aleksandra,u ulicama Nikole Pašića,Obilićev venac i Jovana Ristića,stari park… »

Još jedan Nišlija u A reprezentaciji Srbije: Vasiljević među stativama „Orlova“

Niške vesti 05.09.2018
Vasiljević trenutno nosi dres surduličkog Radnika, a u svojoj karijeri nastupao je još za Slobodu iz Užica i niški Radnički. Nakon što se na jednom od treninga reprezentacije u Staroj Pazovi povredio Aleksandar Jovanović, selektor je bio prinuđen… »

Izviđačko noćno orjentaciono takmičenje

Niške vesti 05.09.2018
Akcija počinje u petak 7. septembra i trajaće do nedelje kada će izviđači sklopiti svoje šatore i vreće za spavanje do sledećeg druženja. Kako kažu organizatori iz Odreda izviđača “Đuka Dinić”, ove godine se očekuje rekordan broj… »

Trećina Niša nakratko bez struje zbog kvara

Niške vesti 05.09.2018
Do kvara je došlo jutros oko 10 časova, a u niškoj elektrodistribuciji su kazali da su kvar uspeli da otklone posle samo deset minuta. Bez struje su bili potrošači koji stanuju u centru i širem centru grada.… »

MEĐUNARODNI DAN FIZIOTERAPEUTA: Pokreni se, oseti život

Niške vesti 05.09.2018
“Cilj nam je da pored isticanja značaja fizioterapeuta, kao jedne od veoma važnih karika u lancu svih rehabilitacionih timova za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju oboljenja iz svih oblasti medicine, ukažemo i na značaj ciljane i pravilno… »