Izvor: Press arhiva vesti 05.09.2018

Nastavak suđenja Sari Vidak Majka: Sudija je rekla "m'rš napolje", uhvatila Saru, mene gurnula, a onda samu sebe štipala

Press 05.09.2018
U Osnovnom sudu u Kotoru nastavljeno je jutros suđenje Sari Vidak iz Beograda koju Osnovno državno tužilastvo Crne Gore tereti za navodni fizički napad na sudiju Suda za prekršaje u tom gradu, Jelenu Stanišić. Foto:Blic Majka Sare Vidak, Olivera… »

Procurela dokumenta Klinton je debelo platio Crnoj Gori da Milo okrene leđa Miloševiću, Olbrajtova ih štitila od NATO bombi

Press 05.09.2018
Administracija američkog predsednika Bila Klintona pružala je značajnu političku i finansijsku podršku crnogorskoj vlasti nakon što se predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović distancirao od politike Slobodana Miloševića… »

Priština na rubu Koha: Kosovo na granici nove političke krize, opozicija najavljuje proteste

Press 05.09.2018
Kosovo je na granici nove političke krize, pokazao je neuspešni pokušaj održavanja dve odvojene sednice parlamenta u utorak, obe na temu dijaloga sa Beogradom, a njihov nastavak je najavljen za danas u 14 sati, piše "Koha". Foto:Blic Nijedna od dve… »

Tragična sudbina devojčice čije telo je pronađeno u Dunavu "Celo Kladovo viđalo malu Anabelu kako danima tumara ulicama"

Press 05.09.2018
Telo devojčice iz kladovskog sela Kostol Anabele Džonkić, pronađeno je juče u Dunavu. Devojčicino telo pronašao je komšija Vele Skrčevski, i to nekoliko stotina metara nizvodno od hostela koji drži njen otac. Foto:Blic - Ja sam šetao sa… »

Tesla predstavio novi Roadster u Evropi

Press 05.09.2018
Roadster za 2020. imao je evropsku premijeru na sajmu automobila u Bazelu, u Švajcarskoj, koji počinje 6. septembra. Foto:B92 Za razliku od prvog primerka u crvenoj boji, koji je svetsku premijeru imao u novembru 2017, ovog puta novi Roadster… »

Čudo od 6 metara: Željko Mitrović u Zadruzi podigao statuu svog idola Medičija, koja je dvosturko veća od one u Firenci…

Press 05.09.2018
- Izgleda impresivno i mislim da je to veoma značajno, zato što je to moja velika inspiracija i moj veliki idol - rekao je prvi čovek televizije "Pink" Do početka, prema mišljenju mnogih stručnjaka, najimpresivnijeg projekta ne samo u Evropi, već i… »

Dok zadrugari ulaze u karantin Luna sa njim putuje svetom: Blogerka nije otišla u izolaciju, a evo od koga se ne odvaja…

Press 05.09.2018
Blogerka Luna Đogani provela je poslednja tri dana u Istanbulu, u društvu svoje majke Anabele Atijas i Nenada Marinkovića Gastoza. Kao i Đoganijeva, tako i Gastoz ulazi u "Zadrugu 2", a njih dvoje su se očigledno dobro proveli u Turskoj. I sigurno… »

Zadrugari ulaze u karantin, stigla poznata lica! Nadežda Biljić obećala: Nema seksa čak i ako se pojavi on! (KURIR TV)

Press 05.09.2018
Učesnici druge sezone rijalitija "Zadruga", televizijskog programa koji će okupiti 45 takmičara pred kamerama velelepne palate u Šimanovcima, dva dana pre početka rijalitija ulaze u karantin. Jedan deo učesnika danas će se naći u izolaciji, a… »

Instagram pokreće novu aplikaciju koja će olakšati internet kupovinu

Press 05.09.2018
Jedna od najpopularnijih platforma za deljenje foto i video sadržaja, Instagram, navodno planira da pokrene novu aplikaciju kako bi otvorio dodatni prostor za internet kupovinu. Foto:B92 Kompanija "Fejsbuk" , koja je pre šest godina kupila platformu za… »

"O svemu je brinuo sam, a to retko mogu u tim godinama" Komšije otkrile nepoznate detalje iz života akademika Jerotića

Press 05.09.2018
Akademik Vladeta Jerotić imao je zatvoren krug ljudi koji ga je redovno posećivao, bio je izuzetan komšija i cela zgrada ponosi se što je takav velikan živeo pored njih. Foto:Blic Komšinica dr Milena Dreč određeni period radila je sa uglednim… »