Izvor: Prva arhiva vesti 05.09.2018

Sara Vidak osuđena u Kotoru na četiri meseca zatvora

Prva 05.09.2018
Državljanki Srbije Sari Vidak određena je zatvorska kazna od četiri meseca pošto je osuđena za napad na sudiju Suda za prekršaje u Kotoru, javlja cdm.me. Kako se dodaje, 20-godišnjakinji je ukinut pritvor do pravosnažnosti presude. Na prethodnom… »

Ljubavni septembar: Leptirići u stomaku igraju Ovnovima, Blizanci se fokusiraju na seks, Vage žedne pustolovina

Prva 05.09.2018
Kakva će biti vaša ljubavna priča ovog septembra, o tome piše portal tarot-horoskop.com. Ovan Kuću veza Ovna planete aktiviraju intenzivno tokom septembra 2018. godine, što znači da je ljubavni život Ovna pun događaja, mogućnosti i radosti. Kroz… »

Horoskopski znaci u školskoj klupi: Ovan seda u prvi red, Strelac je "glavni" u razredu...

Prva 05.09.2018
Školska godina je tek počela, a već počinje da se vidi kakav je ko u školskoj klupi. Pogledajte šta kaže horoskop: ko je disciplinovan i vredan, a ko je nemirko s kojim učiteljica ne može da izađe na kraj? OVAN Mali Ovan već od prvog minuta… »

Trudnice besne, Ministarstvo tvrdi: Biće 100.000 RSD

Prva 05.09.2018
zmene Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom donele su velike izmene kada je reč o isplati nadoknada za porodiljsko odsustvo, ali i nezadovoljstvo. Kako su iz Ministarstva rada objasnili za B92.net, Zakonom su predviđene novine u načinu… »

Prirodno je da su deca uzbuđena, u strahu, zašto bismo im davali kapi za „srećan polazak u školu“?

Prva 05.09.2018
Ovih dana ste možda i vi čuli na jednoj radio stanici reklamu koja promoviše upotrebu kapi za smirenje, takozvanih Bahovih kapi kod dece vrtićkog uzrasta. Da li je preporučljivo da dečju nervozu umirujemo kapima za smirenje, da li su one odobrene od… »

NIKAKO se ne venčavajte na ovaj dan - Svi koji su se venčali brzo su se razveli!

Prva 05.09.2018
Svi vi koji ste planirali da sudbonosno DA izgovorite u avgustu ili možda novembru ove dan obavezno izbegnite! Na univerzitetu u Melburnu rađeno je istraživanje, gde su se naučnici pozabavaili studijom koju su radili čak 14 godina, kako bi došli do… »

Predstavljamo vam pet tipova "hvatačica" bidermajera

Prva 05.09.2018
Za većinu neudatih dama vrhunac venčanje je trenutak kada mlada okrenuta leđima baci bidermajer. Po verovanju, ona koja ga uhvati sledeća je koja će stati na ludi kamen... Dežurna Ushićenje sa kojim pristupa hvatanju bidermajera je neobjašnjivo s… »

Zbog velikog interesovanja za koncert 2CELLOS u prodaju je pušteno još 3.000 karata

Prva 05.09.2018
Karte se prodaju u sistemu Eventima, ali i na dan koncerta od 17h preko puta Nebojšine kule. Luka i Stjepan u okviru turneje SCORE ponovo dolaze u Beograd, ovoga puta će održati koncert na otvorenom, na Kalemegdanu 8. septembra. „Radujemo se što je… »

Odzvonilo momačkom životu holivudskog glumca! Dame, ovaj MACAN staje na ludi kamen!

Prva 05.09.2018
Što se momčio momčio se! Sada je došlo vreme da se i on skrasi... Ako je verovati pisanju stranih medija, poznati glumac Leonardo Di Kaprio uskoro bi trebalo da stane pred oltar. On je već osam meseci u vezi s manekenkom Kamilom Morone, a ako je… »

Brak nije mrak: Dok nas smrt ne rastavi ne mora da bude samo fraza!

Prva 05.09.2018
Brak nekad nije tako lak kao što mnogi misle. U početku sve izgleda kao bajka, a zatim stvari počinju da se menjaju. Dolaze nove obaveze, zaduženja, deca, planovi, posao... A sve to može uticati na brak. Ponekad se može desiti da pomislite da nema… »