Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 05.09.2018

Komemorativna sjednica u čast tužioca Relje Petrovića

Sandžak haber 05.09.2018
Komemorativnom sjednicom danas je odata pošta zamjeniku osnovnog tužioca u Novom Pazaru Relji Petroviću (63) koji je poginuo u utorak večer u saobraćajnoj nesreći u blizini Sjenice.Sjednici su prisustvovali članovi porodice, prijatelji i kolege… »

ORGANIZOVANA GRUPA LOPOVA ZA JEDNU NOĆ UKRALA DVA AUTOMOBILA U NOVOM PAZARU

Sandžak haber 05.09.2018
NOVI PAZAR – U noći između utorka i srede u Novom Pazaru ukradena su dva automobila koja još uvek nisu pronađena, a za kojima policija intenzivno traga.Prema nezvaničnim informacijama, sa dve različite lokacije u Novom Pazaru nestala su dva… »

Bošnjačko i Albansko nacionalno vijeće podnijeli zajedničku žalbu Ustavnom sudu

Sandžak haber 05.09.2018
Bošnjačko i Albansko nacionalno vijeće podnijeli su zajedničku žalbu Ustavnom sudu Srbije za preispitivanje zakonitosti odredaba novog Zakona o zaštiti prava i sloboda nacionalnih manjina. Podnosioci žalbe smatraju da su izmjene i dopune ovog… »

FILMSKA AKCIJA Iskoristio trenutak i pobjegao iz zatvora da proda herion vrijedan MILION EVRA, ali nije očekivao OVAKAV…

Sandžak haber 05.09.2018
Admir Višnjić (30) iz Novog Pazara i Miroslav Zarić (26) iz Čačka uhapšeni su u Prokuplju nakon što je u automobilu koji su vozili pronađeno 10 kilograma heroina izuzetne čistoće, čija se vrednost procenjuje na milion evra. Kako saznajemo… »

Izet Cama, apsolvent građevinarstva, izabran je danas za predsjednika Studentskog parlamenta Državnog univerziteta u Novom…

Sandžak haber 05.09.2018
Izet Cama, apsolvent građevinarstva, izabran je danas za predsednika Studentskog parlamenta Državnog univerziteta u Novom Pazaru. On je na redovnoj konstitutivnoj sjednici Studentskog parlamenta dobio jednoglasnu podršku novog saziva najvišeg… »

SAHRANA U SJENICI: Tužioca izdalo srce

Sandžak haber 05.09.2018
U RODNOJ Sjenici u srijedu je sahranjen Relja Petrović (63), zamjenik osnovnog tužioca u Novom Pazaru, koji je preksinoć tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći kod Štavlja, na magistralnom putu Novi Pazar – Sjenica. Iz još nepoznatih… »

Tandir umješan u pronevjeru 5000 evra od privrednika Fahrudina Dizdarevića, namjenjenih prijepoljskoj bolnici !!!

Sandžak haber 05.09.2018
Uspješni privrednik iz Prijepolja, Fahrudin Dizdarević, koji više od decenije posluje u Njemačkoj, nedavno je donirao 10 hiljada evra pomoći namjenjenoj za nabavku nemedicinske opreme Opštoj bolnici u Prijepolju, kako bi pacijentima koliko-toliko… »

Reprezentativac Srbije pojačao OKK Novi Pazar

Sandžak haber 05.09.2018
OKK Novi Pazar predstavio je danas novo pojačanje, člana reprezentcije Srbije, Nemanju Krstića. Predsednik Upravnog OKK Novi Pazar Dejan Kulundžić, rekao je na današnjoj promociji da je Novi Pazar dobio veliko pojačanje. –Radi se o jednom veoma… »

Nova škola u sjeničkom selu Dujke

Sandžak haber 05.09.2018
Zahvaljujući roditeljskoj ljubavi, razumevanju mještana, pomoći dijaspore i opštine Sjenica, đaci u selu Dujke na sjeničko-pešterskoj visoravni, ovu školsku godinu počeli su u novoj školi. Podignuta je na zgarištu gdje je izgorela prethodna. Za… »

Tutinske osnovne škole svječanim prijemom dočekale prvake

Sandžak haber 05.09.2018
Svječani prijem prvaka danas je upriličen u osnovnoj školi Vuk Kradžić u Tutinu. U ovoj školi u školske klupe prvi put je sjelo oko 110 učenika rasporedjenih u četiri odjeljenja u matičnoj školi i izdvojenim odjeljenjima.… »