Izvor: Srbija danas/Balkan arhiva vesti 05.09.2018

Vučić pokazao Ivaniću naloge za prisluškivanje! Dodik razotkrio: Obaveštajna služba BiH radi protiv Srba

Srbija danas 05.09.2018
Neprijateljska organizacija. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao srpskom članu Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću dokumente o prisluškivanju. - Ivanić je juče tražio da mu ja… »

Vučić zagrmeo: Priština neće razgovor! Vreme da odlučujemo o svojoj sudbini, a ne da nam je kroje

Srbija danas 05.09.2018
Srbija i Albanci sa Kosova moraju preuzeti odgovornost. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, uoči predstojećeg dijaloga u Briselu, da predstavnici Prištine neće da razgovaraju ni o jednom pitanju od suštinskog značaja. - Vidim da… »

Tajni dokumenti ne prestaju da šokiraju: Klinton dao pare Crnogorcima, Milo znao da će NATO bombardovati

Srbija danas 05.09.2018
Finansijska podrška za distanciranje od Miloševića. Administracija američkog predsednika Bila Klintona pružala je značajnu političku i finansijsku podršku crnogorskoj vlasti posle distanciranja predsednika Demokratske partije socijalista (DPS)… »

Vesić odbrusio opoziciji: Vučić će, za razliku od njegovih kritičara, razgovarati sa Srbima na Kosovu

Srbija danas 05.09.2018
Predsednik Srbije u subotu i nedelju boravi na Kosovu i Metohiji. Član predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da je velika pobeda predsednika Srbije Aleksandra Vučića to što po pitanju Kosova i Metohije više nisu aktuelna nametnuta… »

Ministar spoljnih poslova danas u Banjaluci: Sastanak Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi

Srbija danas 05.09.2018
Ivica Dačić sastaće se i sa zvaničnicima BiH. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvovaće danas u Banjaluci na neformalnom sastanku Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi. Uvodno izlaganje podneće… »

Nastavlja se raskol između samoprozvanih državnika - Haradinaj: Granice nisu u Tačijevoj nadležnosti

Srbija danas 05.09.2018
Sukob se nastavlja. Premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj rekao je danas da su ovlašćenja samoprozvanog kosovskog predsednika jasna i da teritorije i granice tzv. Kosova nisu u njegovoj nadležnosti. - Hašim Tači predstavlja zemlju… »