Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 05.09.2018

Spremite se! U naredna dva sata kiša I pljuskovi, u ovim delovima Srbije će biti najgore

Srbija danas 05.09.2018
Osveženje... Republički hidrometeorološki zavod najavio je da bi u naredne dva sata u većem delu Srbije, ali i pojedinim delovima Beograda moglo biti obilnije kiše. Kiša s pljuskovima osim u Bačkoj očekuje se u Sremu i Timočkoj Krajini. Kiša… »

Rusija upozorila sve koji putuju u Srbiju: Čuvajte se groznice Zapadnog Nila

Srbija danas 05.09.2018
Postoji rizik. Zvanični ruski organi upozorili su danas svoje građane na rizike putovanja u Srbiju zbog groznice Zapadnog Nila. Skreće se pažnja da je do sada u Evropi ovom infekcijom, koja nastaje ujedom komarca, zaraženo 970 ljudi, a u Americi oko… »

Paradajz za ukusnu zimnicu: Kuvani sok od povrća koji će vam čuvati zdravlje do proleća!

Srbija danas 05.09.2018
Priprema domaće zimnice je u punom jeku. Priprema zimnica je u jeku, a uvek su nam dobrodošli recepti naših starijih članova porodice, koji će porodica obožavati! Sastojci koji su vam potrebni: 50 kg paradajza, 10 kašika soli, 2 kašike šećera, 2… »

Najbogatiji klinac u Srbiji jurio 300 na sat! Odneli mu "lambordžinija" u Beogradu, a sada se vratio još bešnji sa m6

Srbija danas 05.09.2018
Novi snimak na društvenim mrežama. Imućni mladić, poreklom iz Srbije, koji živi u Švajcarskoj i na društvenim mrežama naziva sebe "Bogati crni panter", ostao je na kratko bez svog "lambordžinija" u Beogradu kada mu ga je odneo pauk Parking… »

Zvečarka ujela čoveka blizu Beograda, protivotrova nema! Živeo sa ćerkom (7), a zmija sve vreme bila u kući

Srbija danas 05.09.2018
Nije poznato kakve će posledice imati. Zmija otrovnica, najverovatnije zvečarka, ujela je neimenovanog čoveka u Kupinovu. On je zmiju nelegalno držao u kući sa još jednom otrovnicom, tarantulom i škorpijom, a u kući je živeo sa sedmogodišnjom… »

"U šoku sam, ne mogu da verujem da sam na slobodi" - Prva izjava Sare Vidak nakon izlaska iz pritvora

Srbija danas 05.09.2018
Na slobodi do pravosnažnosti presude. Beograđanka Sara Vidak (20), koja je danas pred Osnovnim sudom u Kotoru osuđena na četiri meseca zatvora zbog navodnog napada na sudiju Prekršajnog suda Jelenu Stanišić, nešto pre 16 sati puštena je na… »

Ovako vežba Jelena Đoković: Pored Noleta ne sme da zabušava! (video)

Srbija danas 05.09.2018
Bez fizičke aktivnosti se unervozi. Život pored profesionalnog sportiste Jeleni Đoković donosi i osećaj odgovornosti za sebe i svoje telo. Trening je postao deo njene svakodnevice, a kada ga preskoči ne oseća se ni malo prijatno. Ona je sa svojim… »

Nevreme šokiralo građane: Posle Milanovca, grad nastavio da tutnji Šumadijom (foto, video)

Srbija danas 05.09.2018
Veliko i neprijatno iznenađenje krajem leta. Jako nevreme juče je pogodilo delove Srbije. U nekoliko opština polja su se zabelela, a građani su šokirani gledali gradonosne oblake koji im natkrivaju domove. Prema svedočanstvima sa društvenih mreža… »

Ako sretnete ribolovce, nikako nemojte reći srećno, a evo i zašto: Treba da izgovorite sledeće!

Srbija danas 05.09.2018
Pravila lepog ponašanja važe za sve alase. - Budimo se u pola noći, izvlačimo se iz toplog kreveta i ustajemo. Pakujemo pribor i po ciči zimi odlazimo na vodu! Ložimo vatru, cvokoćemo, duvamo u dlanove, šmrkćemo i čekamo da svane. Pecamo - reči… »

Na izlazu iz zemlje vozila stoje: Evo gde se čeka po pet sati

Srbija danas 05.09.2018
Školska godina usporava saobraćaj. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima nema dužih čekanja, dok se na teretnim terminalima beleže čekanja na izlazu iz zemlje do pet sati, saopštio je danas Auto-moto… »