Izvor: Srbija danas/Ekonomija arhiva vesti 05.09.2018

Do diplome uz pomoć studentskih kredita Komercijalne banke

Srbija danas 05.09.2018
Komercijalna banka u ponudi ima novu uslugu – dinarske potrošačke kredite posebno kreirane za plaćanje školarine državnih i privatnih fakulteta, kao i srednjih škola. Ova specijalna ponuda traje do 24. avgusta sledeće godine i prava je prilika za… »

Ministar obećao, Ministarstvo učinilo: Objavljen spisak poslodavaca koji zapošljavaju na crno

Srbija danas 05.09.2018
Vanredna inspekcijska kontrola. Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja objavilo je na svom sajtu spisak sa imenima 21 poslodavca kod kojeg su zatečena lica na radu "na crno". Prema tom spisku, prilikom vanrednih inspekcijskih… »

3,1 Milijarda državnog duga: Za tri meseca Vlada Crne Gore dodatno se zadužila za 440 miliona evra

Srbija danas 05.09.2018
Ukupan državni dug na kraju juna iznosio je 3,105 milijardi evra. Vlada Crne Gore je za tri meseca uvećala državni dug za 440 miliona eura, pa na kraju juna državni dug iznosi 3,105 milijardi. - Ukupan državni dug na kraju juna iznosio je 3,105… »

Voćari se bogate na preradi šjive: Ovogodišnji rod ne ide u kazan, već u...

Srbija danas 05.09.2018
Trljaju ruke i proizvodđači i sezonski radnici. Blački voćari, koji prednjače u Srbiji po proizvodnji šljiva, pamtiće ovu godinu po mnogo posla, rekordnom rodu i prosečnoj zaradi, jer je cena od osam do 18 dinara po kilogramu. Nešto boljoj zaradi… »

Putinova poseta Beogradu od velike važnosti: Gigantski projekti ruskog predsednika za Srbiju

Srbija danas 05.09.2018
Sjajne vesti. Najmanje četiri velika projekta biće dogovorena na jesen kada u Srbiju dolazi predsednik Rusije Vladimir Putin. Prema rečima ambasadora Aleksandra Čepurina, Putin će u oktobru ili u novembru tokom boravka u Beogradu sa srpskim državnim… »

U prodavnicama zimnica tri puta skuplja Domaćicama se više isplati da prave kod kuće iz dva razloga

Srbija danas 05.09.2018
Sezona pripreme zimnice tek počinje. Svake godine u ovo vreme većina domaćica kalkuliše šta se više isplati – da kupe ili da naprave zimnicu. Ipak, računica je jednostavna i čista, one porodice koje se opredele da naprave zimnicu, šarenu… »