Izvor: Tračara arhiva vesti 05.09.2018

Aca Lukas napušta Zvezde Granda

Tračara 05.09.2018
Celog leta se spekulisalo o budućnosti nove sezone Zvezde Granda, tj. tačnije, da li će Aca Lukas nastaviti da bude član žirija popularnog takmičenja. Na kraju se ispostavilo da će produkcija ipak morati da mu traži zamenu. Naime, u toku… »

Karleuša: Kako da objasnim to što sam na meti Balkanaca?

Tračara 05.09.2018
Iako važi za jednu od najuspešnijih i najpopularnijih pevačica iz regiona, Jelena Karleuša je često na meti javnosti, bilo da se radi o medijima ili fanovima domaće muzičke scene. A pevačica već ima spreman odgovor zbog čega je to tako. Naime… »

Policija prekinula nastup Rade Manojlović

Tračara 05.09.2018
Rada Manojlović je proše nedelja ima neprijatnost na svom nastupu nakon što je policija upala u klub u kojem je pevala i prekinula ga. Kako pišu domaći mediji policajci su u klub došli zbog dojave o drozi. ”Bilo je baš neprijatno, odjednom je… »

Kylie Jenner ekstenzije za kosu plaća više nego što prosečna osoba plaća kiriju za stan

Tračara 05.09.2018
Kylie Jenner nedavno je napunila 21 godinu što je proslavila glamuroznom zabavom. Rijaliti zvezda je blistala u predivnim odevnim kombinacijama, a fanovima je u oko zapala i njena preduga kosa. Navikli smo da Kylie često menja frizure zbog mnogobrojnih… »

Pročitajte dnevni horoskop za sredu, 5. septembar 2018. godine

Tračara 05.09.2018
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za sredu, 5. septembar 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka. ČITAJ HOROSKOP… »