Izvor: Jug press arhiva vesti 19.09.2018

Raspisan Konkurs za dodelu kredita učenicima srednjih škola

Jug press 19.09.2018
VRANJE U toku je konkurs za dodelu kredita učenicima srednjih škola u Vranju, saopšteno je iz Odseka za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje Odeljenja za društvene delatnosti Gradske uprave. Konkurs je objavilo Ministarstvo prosvete… »

Krivične prijave zbog paljenja automobila

Jug press 19.09.2018
VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesettrogodišnjeg muškarca iz Vranja i tridesetpetogodišnjeg muškarca iz okoline… »

Sutra redovna i privremena novčana naknada

Jug press 19.09.2018
LESKOVAC Leskovačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje je saopštila da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim osoba za avgust 2018. godine, u četvrtak 20.09.2018. godine. Privremena novčana… »

Dan bez automobila u petak, 21. septembra

Jug press 19.09.2018
NIŠ Dan bez automobila u Nišu biće održan po 16. put u petak, 21. septembra. Toga dana od 10,00 do 13 00 sati biće zatvorene za saobraćaj ulice Vožda Karađorđai Milojka Lešjanina, od Ureda do zgrade Suda. Ova akcija održava se u okviru Evropske… »

Konkurs za idejno rešenje za etno kompleks u naselju Tulbe

Jug press 19.09.2018
VRANJE Gradska uprava u Vranju raspisala je Konkurs za izradu idejnog urbanističko – arhitektonskog rešenja etno kompleksa u naselju Tulbe. „Cilj konkursa je da se za jedan dragoceni, najstariji prostor u užem delu grada, u neposrednoj blizini dve… »

Svetilijska ulica dobija LED rasvetu

Jug press 19.09.2018
LESKOVAC Postavljanjem LED ulične rasvete biće završena rekonstrukcija i uređenje Svetoilijske ulice. Član Gradskog veća Vladimir Branković kaže da je vrednost ovih radova 1,2 miliona dinara, a da se sa sanacijom ove ulice počelo 2016. godine… »

Anica Dobra i Dragan Bjelogrlic „U krupnom planu“

Jug press 19.09.2018
LESKOVAC Ivana Ristić je u okviru serija tribina „U krupnom planu“ ovoga puta ugostila Anicu Dobru i Dragana Bjelogrlića. Hol na spratu Leskovačkog kulturnog centra je bio mali da primi sve zainteresovane koji su hteli da čuju iz prve ruke o radu… »

Srpska liga Istok, vanredno kolo

Jug press 19.09.2018
LESKOVAC-LEBANE Danas na srpskoligaškim terenima grupe ,,Istok” odigrane su utakmice 6.vanrednog kola, i postignuti su sledeći rezultati: SFS Borac – Jedinstvo (B) 1:0 Radan – Radnički (S) 1:1 OFK Sinđelić – Car Konstantin 2:3 Trstenik PPT… »

Stanković obišao radnike “Gumoplastike”

Jug press 19.09.2018
BUJANOVAC Predsednik Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medvedju Zoran Stanković obišao je danas radnike “Gumoplastike” koji treći dan u fabrici u selu Klenike štrajkuju gladju tražeći da im bude isplaćen socijalni program na… »

Kako to sve izgleda kad se, u toku jednog dana, pet puta vinem : NEBU, IZNAD OBLAKA

Jug press 19.09.2018
LESKOVAC Nakon promenljivog avgusta ulazimo u septembar koji najavljuje epsku priču. Adrenalin držim ustanju visokog rizika do odobrenja za pozitivnu pizdariju, ups, izvinjavam se na izrazu. Napetost dostiže vrhunac, metal topi u ruci. Ali koga je… »