Izvor: OK radio arhiva vesti 19.09.2018

Konkurs za učeničke kredite

OK radio 19.09.2018
Iz Odseka za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje grada Vranja, saopštio je da je u toku konkurs za dodelu kredita učenicima srednjih škola. Konkurs se odnosi na obrazovne ustanove na teritoriji Republike Srbije za školsku 2018/2019… »

Policija rasvetlila paljevinu automobila u Vranju

OK radio 19.09.2018
Kako saznaje OK Radio, pripadnici Policijske uprave Vranje rasvetili li slučaj paljevine automobila, koji se u utorak u ranim jutarnjim satima dogodio u Bulevaru AVNOJ - a. Po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju zbog jučerašnjeg… »

U Nišu preminula žena zaražena virusom Zapadnog Nila

OK radio 19.09.2018
Niš -- Na Klinici za infektivne bolesti u Nišu su dva pacijenta koja boluju od groznice Zapadnog Nila, a jedna žena je preminula od posledica te virusne infekcije. Direktor te ustanove Miodrag Vrbić kazao je da je zdravstveno stanje jednog obolelog… »

Sklonjena trećina brda kod Grdelice, BIA nadgleda

OK radio 19.09.2018
Vranje - Do sada je uklonjeno 120.000 kubika zemlje sa brda koje se obrušilo na Koridoru 10 kod Grdelice, objavljuje Tanjug. Planirano je da bude uklonjeno do 350.000 kubinih metara, rečeno je Tanjugu u "Koridorima Srbije". - Trenutno na gradilištu… »

Štrajkači glađu počeli da padaju: Desetak intervencija lekara

OK radio 19.09.2018
Vranje – Drugog dana štrajka glađu u pogonu bujanovačke „Gumoplastike“ u selu Klenike, hitna pomoć je morala da interveniše u desetak slučajeva, saznaje OK Radio sa lica mesta. Već dugog dana štrajka glađu koji se odvija u krugu fabričkog… »

I Recko među legendama zvezde (video)

OK radio 19.09.2018
Prvom meču Crvene zvezde u Ligi šampiona protiv Napolija u Beogradu prisustvovao je i trener Dinama iz Vranja, Dragan Antić Recko, a vreme pred početak meča proveo je u društvu legendi crveno-belih. Crvena Zvezda napravila je prvi korak u Ligi… »

Gornji tok Južne Morave - Crno, pa čuči

OK radio 19.09.2018
Izviđači OI „ZAVIČAJ 1093“ jer posle podviga od pre dve godine, realizacijom Regate „Tužna Morava“, kojom su oplovili čitav tok Južne Morave, a srpskoj javnosti skrenuli pažnju na katastrofalno stanje na ovoj reci otišli su i korak dalje… »

Konačno: Puštanje u saobraćaj u punom profilu sporne deonice

OK radio 19.09.2018
Vranje - U sredu popodne biće pušten u saobraćaj novoizgrađeni deo deonice u punom profilu autoputa u dužini od 6,6 kilometra koji je sastavni deo projekta izgradnje autoputa E 75, Beograd - Niš - granica sa BJR Makedonija, deonice Donji Neradovac -… »

Struka i Vlada i dalje različito o ustavnim amandmanima (video)

OK radio 19.09.2018
Posle godinu i po dana rasprave, mišljenja Venecijanske komisije i usaglašavanja teksta ustavnih amandmana o pravosuđu, Ministarstvo pravde uverava da je politički uticaj na pravosuđe isključen, dok strukovne organizacije i dalje tvrde da se ni… »

Šojgu: Rusija će odgovoriti na oboreni "iljušin"

OK radio 19.09.2018
Moskva -- Ruski avion "Il-20" koji je oboren u Siriji vršio je izviđačke zadatke u zoni deeskalacije u Idlibu, izjavio je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu. "U zoni izvođenja napada, da budemo precizniji, između avijacije Izraela (četiri aviona… »