Izvor: Press arhiva vesti 19.09.2018

Ana Ivanović objavila fotku sa Bastijanom, a onda su fanovi počeli da je prozivaju

Press 19.09.2018
Ana Ivanović oduvek je važila za jednu od najlepših teniserki na svetu. Još otkako je počela da niže profesionalne uspehe, Ana je bila u samom vrhu svih lista. Međutim, čini se da se situacija malo promenila. Lepa teniserka ovih dana dobija… »

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić za nekoliko meseci postaju roditelji, a evo kojeg je pola dete

Press 19.09.2018
Otkako se udala za Miloša Teodosića, Jelisaveta retko u javnosti priča o svom privatnom životu, ali često ističe da je srećna i ispunjena. Nije tajna da joj je lepo u braku sa košarkašem, a njihovu sreću upotpunila je vest da je lepa glumica u… »

Kako kafa utiče na apetit?

Press 19.09.2018
Veliki broj ljudi živi u uverenju da kafa smanjuje nivo apetita. No, novo istraživanje, objavljeno u časopisu Appetite, otkriva da kafa zapravo ne utiče na apetit uopšte. U malom istraživanju naučnika iz Australije je učestvovalo 9 žena, u… »

Krcata arena, malo sutra! Pogledajte fotku koja pokazuje da je sektor 400 na Rastinom koncertu bio poluprazan!

Press 19.09.2018
Stefan Đurić Rasta se na Instagramu hvali krcatom Arenom, gde je imao koncert proteklog vikenda. Osim što je većina fanova razočarana što je ceo koncert bio izveden na plejbek, što nisu videli Anu Nikolić na bini, što su svi gosti takođe pevali… »

Da se podsetimo malo... Stanija kaže da je sa Kristijanom bio šou i da nije dirala tuđeg muža! Pogledajte samo ove…

Press 19.09.2018
Da li je sve zaista bilo samo platonski. U svađi između Lune i Stanije pale su teške reči, pa je Luna rekla da je starleta uradila sa Kristijanom isto što i ona sa Slobom. Stanija je poludela zbog toga, a naknadno je napao i Vladimir zbog istih… »