Izvor: Studio B arhiva vesti 19.09.2018

Avion „Er Srbije“ prinudno sleteo u Larnaku

Studio B 19.09.2018
Avion na letu Beograd–Hurgada prinudno je sleteo u Larnaku, nakon što se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu, javili su redakciji „Tanjuga“ putnici na tom letu Ljiljana i Rade Kandić. Avion je na aerodromu u Larnaki čekao veliki broj… »

Zvezda odolela Napoliju, bez golova u Beogradu

Studio B 19.09.2018
Pred više od 50.000 gledalaca na stadionu „Rajko Mitić“ izabranici Vladana Milojevića su odoleli velikom timu i pokazali da nisu bez razloga deo fudbalske elite. Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su bez golova sa Napolijem u Beogradu na debitanskom… »

Potpisan ugovor Grada Beograda i „Lukoila” oko realizacije „Dana slobode”

Studio B 19.09.2018
U Starom dvoru potpisan ugovor o realizaciji projekta „Proslava 100 godina od kraja Prvog svetskog rata i oslobađanja Beograda u Prvom svetskom ratu – Dani slobode”. Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović, direktor za ekonomiku, finansije i… »

Avion „Er Srbije“ stigao u Egipat nakon prinudnog sletanja na Kipar

Studio B 19.09.2018
Posle noćašnjeg prinudnog sletanja u Pafos na Kipru, avion „Er Srbije“ nastavio je let ka Hurgadi i jutros stigao u Egipat. Zbog aktiviranja signalne lampice u delu za prtljag, letelica je vanredno sletela, a bezbednost putnika nije bila ugrožena… »

Unapređenje saradnje Beograda i Minska

Studio B 19.09.2018
Gradonačelnik i ambasador napravili su presek dosadašnje saradnje srpske i beloruske prestonice i razgovarali o načinima na koje bi mogli da je unaprede. Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić ugostio je u Starom dvoru ambasadora Republike… »

Gradonačelnik Beograda sa ambasadorom Finske

Studio B 19.09.2018
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić ugostio je u Starom dvoru ambasadora Finske u Beogradu Pertija Ikonena. Kako je Helsinki kao prestonica Finske prepoznat kao „pametan grad“, razmenili su iskustva i modele koji bi se mogli primeniti na… »

Hapšenje zbog ubistva boksera u Kragujevcu

Studio B 19.09.2018
A. M. (1997) uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo, kada je pucao na 27-godišnjeg muškarca u kragujevačkom restoranu „Neptun“. Sumnja se da je A. M. noseći zaštitnu moto kacigu na glavi, sinoć u… »

Vučić na Ekonomskom forumu u Tjenđinu; sporazum sa Hbisom

Studio B 19.09.2018
Predsednik Vučić ocenio u Tjenđinu da je veoma važno što je predsednik Kine Si Đinping prihvatio da ponovo poseti Srbiju jer je to signal investitorima da ulažu u našu zemlju. Osnivač Svetskog ekonomskog foruma Klaus Martin Švab pohvalio… »

Kina želi samostalnu i jaku Srbiju

Studio B 19.09.2018
Od premijera Lija smo čuli da bi Kina volela da i ubuduće vidi nezavisnu, samostalnu i jaku Srbiju, rekao Vučić. Premijer Kine Li Kećijang dočekao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića u državnoj rezidenciji u Tjenđinu pozdravom na srpskom… »

Beograd ponosan na džez festival

Studio B 19.09.2018
Manifestacija od posebnog značaja za Grad Beograd, 34. Beogradski džez festival, održava se od 25. do 29. oktobra. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić i gradska sekretarka za kulturu Ivona Jevtić, na konferenciji za novinare u hotelu Hilton, istakli… »