Izvor: Danas/Beograd arhiva vesti 20.09.2018

Vesić: Ove godine grad izdao građevinske dozvole za više od 750.000 kvadrata

Danas 20.09.2018
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić položio je danas, zajedno sa direktorom kompanije „MPC Properties” Ingom Nisenom, kamen temeljac za 45 miliona evra vrednu buduću zgradu poslovnog objekta „Navigator biznis centar 2” u Ulici Milutina… »

Otvoren 55. Beogradski međunarodni susret pisaca

Danas 20.09.2018
Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović svečano je danas otvorio jubilarni 55. Beogradski međunarodni susret pisaca koji se, do 24. septembra, održava pod pokroviteljstvom Grada Beograda. On je, u svečanoj sali Starog dvora, istakao značaj… »

Grad da se suprotstavi investitorskom divljanju

Danas 20.09.2018
Udruženje Topolska i Društvo za ulepšavanje Vračara juče predali peticiju zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću Predstavnici Udruženja Topolska i Društva za ulepšavanje Vračara predali su juče dve peticije zameniku gradonačelnika Goranu… »

Saradnja Beograda i Minska

Danas 19.09.2018
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić ugostio je danas ambasadora Belorusije u Srbiji Valerija Briljova, sa kojim je razgovarao o unapređenju saradnje Beograda i Minska. Napravljen je presek dosadašnje saradnje dva glavna grada i razgovarano je o… »

Radojičić: Korišćenje iskustava Helsinkija u Beogradu

Danas 19.09.2018
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i ambasador Finske Perti Ikonen razgovarali su danas o zdravstvu i obrazovanju, saopštio je Beoinfo. Helsinki je iz godine u godinu među deset gradova Evrope koji su najpogodniji za život, pa je sa te strane… »