Izvor: Danas/Politika arhiva vesti 20.09.2018

Srbija parafirala sporazum sa Fronteksom o upravljanju migracijama

Danas 20.09.2018
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i evropski komesar za unutrašnja pitanja i migracije Dimitris Avramopulos parafirali su u četvrtak u Beogradu sporazum Srbije i Evropske unije (EU) o akcijama koje sprovodi Evropska agencija za… »

Gojković: Dobra saradnja sa Rusijom

Danas 20.09.2018
Između Srbije i Rusije postoje dobri bilateralni odnosi na svim poljima, zasnovani na bliskosti dva naroda, tradicionalnom prijateljstvu i kulturnoj i istorijskoj povezanosti, istakla je predsednica Skupštine Maja Gojković u razgovoru sa predsednicom… »

Brnabić sa turskim ministrom unutrašnjih poslova o evrointegracijama

Danas 20.09.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa turskim ministrom unutrašnjih poslova Sulejmanom Sojluom o daljem unapređenju bilateralnih odnosa dve zemlje, evropskim integracijama kao i saradnji nadležnih institucija u oblasti borbe… »

Obradović u poseti Medveđi: Zašto je država zaboravila ovu opštinu?

Danas 20.09.2018
Predsednik Dveri Boško Obradović obišao je juče opštinu Medveđa gde je u razgovoru sa građanima poručio da država treba više da ulaže u ovu opštinu, a ne da trguje s ovom teritorijom. Obradović je istakao da su građani ove opštine u strahu… »

Roditelji gejmera: kako igrice mogu da pomognu vašoj deci

Danas 20.09.2018
Od kada postoje igrice predstavljaju bauk za roditelje. Mnogi smatraju da deca previše vremena provode uz kompjuter, da igrice mogu da oštete vid, utiču na uspeh u školi ili društveni život deteta. Pošto je odrasla igrajući igrice, a danas… »

Poslanik SNS štrajkačima glađu: Vaši muževi i deca trpe zbog vas

Danas 20.09.2018
U pogonu Gumoplastike radnike koji već tri dana ne uzimaju hranu posetio i Zoran Stanković Treću noć zaredom 40 radnika Gumoplastike iz Bujanovca provelo je u pogonu fabrike u selu Klenike štrajkujući glađu. Pre nego što su se odlučili da na ovaj… »

Srbija nije meta terorista

Danas 20.09.2018
Izveštaj Stejt departmenta o terorizmu za 2017. godinu U Srbiji prošle godine nije bilo terorističkih napada i nivo aktivnosti u vezi sa regrutacijom boraca za Islamsku državu bio je nizak, a najveće pretnje od terorizma ostaju potencijalno kretanje… »

Vulin: Poseta predsednika Vučića Kini je istorijska

Danas 20.09.2018
Poseta predsednika Vučića Kini je istorijska, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin tokom posete bijeljinskoj kompaniji „Orao“. On je prilikom posete kompaniji „Orao“ istakao da je Srbija ušla na velika vrata na svetsku pozornicu i… »

Jovanović: Kina Srbiji donosi prestiž

Danas 20.09.2018
Izbor Kine da Srbija bude centar i njeno predvorje za plasman u Evropu pre svega donosi prestiž i priznanje srpskoj politici nezavisnosti, ali i brojne ekonomske koristi, ocenio je kaže za RTS nekadašnji šef diplomatije i ambasador Jugoslavije u… »

Tači potvrdio mogućnost sastanka sa Trampom

Danas 20.09.2018
Predsednik Kosova Hašim Tači potvrdio je danas mogućnost sastanka sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Poštovaćemo planirani dnevni red, a tu je uključena mogućnost… »