Izvor: Auto blog arhiva vesti 24.09.2018

Hibridni DS 7 Crossback E-Tense 4x4

Auto blog 24.09.2018
Na sajmu automobila u Parizu biće izložen još jedan hibridni model iz PSA Grupe, i to DS 7 Crossback E-Tense 4x4 za koji se navodi da pripada premium C SUV segmentu. Ukratko, automobil kombinuje turbo benzinac sa 200KS, dva elektromotora, baterije od… »

Audi sprema rivala Mercedes-Maybachu?

Auto blog 24.09.2018
Očekuje se da superluksuzna verzija Audija A8 dobije moćni W12 motor i oznaku "Horch". Audijevi počeci sežu u kasni 19. vek kada se August Horh (Horch), koji je radio za Karla Benca, udružio sa poslovnim partnerom da bi osnovao novu kompaniju… »

Ovako bi mogao da izgleda Seat Tarraco sa Cupra tretmanom

Auto blog 24.09.2018
Volkswagen Tiguan poslužio je kao osnova za Seat Tarraco, a sada se ovaj španski brend priprema da uvede svoj SUV srednje veličine, pozicioniran ispod Arona i Ateca modela. Tarraco je zasnovan na MQB-A arhitekturi, koja omogućava korišćenje brojnih… »

Audijev električni SUV e-tron opremljen Goodyearovim pneumaticima Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Auto blog 24.09.2018
Nemački proizvođač automobila je za prvu opremu svog potpuno električnog sportskog terenskog vozila izabrao Goodyearove pneumatike Eagle F1 Asymmetric 3 SUV. Zahvaljujući svojoj tehnički naprednoj konstrukciji, ovi pneumatici se uspešno suočavaju… »

Kako izgleda Trampova "Zver"?

Auto blog 24.09.2018
Automobili državnika su uvek privlačili pažnju, a posebno kada su u pitanju predsednici Rusije i SAD. Pre nekoliko meseci smo videli kako izgleda nova limuzina kojom će se voziti Vladimir Putin, a novu "mašinu" ima i Donald Tramp. U nedelju je stigao… »

Sada možete kupiti električni MG Roadster, ali nije jeftin…

Auto blog 24.09.2018
Konverzije klasičnih automobila na električni pogon sve su popularnije, a najnovija firma u biznisu je britanski RBW, sa svojim električnim MG Roadsterom. Međutim, ovo nisu stari MG Roadsteri prepravljeni na električni pogon, već potpuno novi… »

Može li policija da šalje na vanredni tehnički zbog ksenona ili spojlera

Auto blog 24.09.2018
Da li saobraćajni policajac ima pravo da vas zaustavi i pošalje na vanredni tehnički pregled ako posumnja da na vašem autu postoje prepravke? Ko snosi troškove vanrednog tehničkog pregleda u tom slučaju? Da li zbog ugrađenih ksenona mogu da me… »

SEAT predstavlja najbolje rezultate u avgustu u istoriji

Auto blog 24.09.2018
Globalna prodaja SEAT-a porasla je za 38,9% u avgustu i dostigla ukupno 41.200 vozila (2017: 29.700). Implementacija novog WLTP standarda regulacije koja je počela 1. septembra, zajedno sa odličnim prodorom SEAT-a, dodatno su ubrzale isporuke. SEAT je… »

Guraj Alfu i baci što dalje kočioni disk

Auto blog 24.09.2018
Tokom proteklog vikenda na međunarodnom skupu okupili su se ljubitelji Alfa Romea u Beogradu. Uživali su druženju i raznim igrama, kao što su: Guraj Alfu, bacanje kočionog diska, nadvlačenje konopca, merenje jačine zvuka... Kompletnu foto-galeriju… »

Električni Link Tour K-One

Auto blog 24.09.2018
Iz Kine stiže još jedan električni automobil, i to prvi model pod znakom novog brenda Link Tour (nastao saradnjom kompanija Great Wall i Yogomo). Ovo je dakle Link Tour K-One, mini SUV sa elektropogonom, dugačak 410 cm i širok 171 cm. U ponudi će se… »