Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 24.09.2018

U prisustvu ministarke Zorane Mihajlović počeli radovi na izgradnji fekalnog kolektora

Jugmedia 24.09.2018
Danas su počeli radovi na izgradnji fekalnog kolektora od Vranjske Banje do Vranja, dužine 7,7 km, vrednosti 2,6 miliona evra, a početku realizacije ove značajne investicije prisustvovala je potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva… »

JKP Komunalac se podnovio sa dva nova kamiona i malom čistilicom

Jugmedia 24.09.2018
Leskovačko Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ nabavilo je još dva nova kiper kamiona i malu čistilicu za trotoare, ukupne vrednosti od 7,5 miliona dinara, od čega je za kamione izdvojeno 6 miliona dinara a za čistilicu 1,5 miliona dinara. Dva… »

Za plivače sa invaliditetom iz Niša 19 medalja na Međunarodnim sportskim igrama

Jugmedia 24.09.2018
Plivači akademskog kluba za osobe sa invaliditetom “Delfin” iz Niša vratili su se sa Međunarodnih sportskih igara osoba sa invaliditetom “Beograd open 2018” sa 17 medalja, i to devet zlatnih, šest srebrnih i dve bronzane medalje, a plivači… »

Dve Leskovčanke opelješile kladionicu za pola miliona dinara!

Jugmedia 24.09.2018
Leskovački policajci rasvetlili su tešku krađu izvršenu na području Leskovca i uhapsili dve žene, M. C. (26) i A. K. (25), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile ovo krivično delo. Sumnja se da su njih dve, 19. septembra u ranim jutarnjim… »

Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja ispalilo petardu!

Jugmedia 24.09.2018
Ekipa iz Gornjeg Stopanja kod Leskovca konačno je podsetila i igrom i golovima, na ekipu koja je u prošloj sezoni postigla više od sto pogodaka. Na svom terenu, pred stotinak gledalaca pregazila je do juče prvoplasiranu ekipu OFK Niša rezultatom 5:1… »

U Bojniku počinju drugi „Pozorišni dani“, na sceni poznati glumci

Jugmedia 24.09.2018
U organizaciji ustanove „Doma kulture“ Bojnik, u periodu od 27-30. septembra biće održani drugi Pozorišni dani, s predstave na kojima će učestvovati i poznata lica srpske glume. Manifestacija će biti otvorena interaktivnom predstavom za osnovce… »

Stefanović ponovo u vrhu takmičenja u ultramaratonu

Jugmedia 24.09.2018
U organizaciji Šri Činmoj maraton tima iz Beograda, ovog vikenda održane su trke samoprevazilaženja na 6,12 i 24 sata. Na Kalemegdanu, nadmetali su se takmičari u kategorijama do i preko 50 godina. Leskovački ultramaratonac Nebojša Stefanović iz… »

Srpska liga „Istok“ – mrka kapa!

Jugmedia 24.09.2018
U dva odigrana kola, u sredu i tokom vikenda, klubovi sa područja Jablaničkog okruga zabeležili su samo jednu pobedu i to Jedinstvo iz Bošnjaca na svom terenu protiv ekipe Radana iz Lebana. 1:0 golom Stojanovića u 54.minutu. U sredu je Moravac Orion… »

JURA Proizvodnja se ne seli u Alabniju, radnici se ne otpuštaju

Jugmedia 24.09.2018
Predstavnici Jure Leskovac oglasili su se danas saopštenjem sa jednom rečenicom u kojoj demantuju da će proizvodnja biti preseljena u Albaniju i da će biti otpuštanja radnika. „U vezi novinskog clanka gde se kaze da se otpustaju radnici i… »

BAT u Vranju pet uzastopnih godina poslovanja bez povrede na radu

Jugmedia 24.09.2018
British American Tobacco (BAT), najveći britanski investitor u Srbiji, obeležio je pet uzastopnih godina poslovanja bez povreda i profesionalnih oboljenja, a fabrika u Vranju postala je jedina u okviru postrojenja kompanije u zapadnoj Evropi sa tim… »