Izvor: Mondo/Balkan arhiva vesti 24.09.2018

Sarajevo: Uhapšeni imigranti, naoružani do zuba

Mondo 24.09.2018
Sarajevska policija uhapsila je dvojicu imigranata iz Sirije i Alžira, kod kojih je pronađena određena količina oružja. Foto: MONDO arhiva Ilustracija Policija je juče na području sarajevske opštine Centar legitimisala grupu migranata, a dvojica… »

Haos u Podgorici: Požari, olujni vetar, nema struje!

Mondo 24.09.2018
Jak severni vetar napravio je haos u Podgorici, lomio stabla i izazvao saobraćajni kolaps, veći deo grada bio je bez struje oko dva sata, a usled jakog vetra bilo je više požara i jedna kuća je izgorela. Foto: MONDO Na području Podgorice, prema… »

Stravična svedočenja o zverstvima Nasera Orića!

Mondo 24.09.2018
Danas je nastavljeno obnovljeno suđenje ratnom komandantu tzv. Armije BiH u Srebrenici, Naseru Oriću i pripadniku te vojske Sabahudinu Muhiću za zločine nad Srbima u Srebrenici 1992. Zaštićeni svedok "O1" Tužilaštva BiH rekao je da je video kada… »

U BiH već pao sneg!

Mondo 24.09.2018
Na Prokoškom jezeru i na planini Vlašić u BiH pao je prvi sneg, a formiran je pokrivač od oko pet centimetara. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Prokoško jezero se nalazi na 1.636 metara nadmorske visine i udaljeno je od Fojnice 23 kilometra. U… »

"Jugoslovena" Plenkovića gone desnica i Crkva

Mondo 24.09.2018
Katolička crkva, radikalna desnica pomognuta delovima HDZ-a, desni mediji i razna nevladina, ali konzervativna i veoma uticajna udruženja žele smenu premijera Hrvatske Andreja Plenkovića. Foto: Beta/AP Photo/Kerstin Joensson Plenkovića optužuju da… »

Talasi na Jadranu visoki pet metara, bura 100 na sat

Mondo 24.09.2018
Zbog jakih udara bure i talasa koji su na Jadranu dostizali i pet metara, danas je otkazano više trajektnih i katamaranskih linija na splitskome plovnom području, javila je agencija Hina. Foto: MONDO Jak vetar i kiša u Splitu su popodne izazvali… »