Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 24.09.2018

"Ako vam neko traži nešto u ime SNS, oterajte ga..."

Mondo 24.09.2018
"OTERAJTE U MAJČINU svakog ko dođe i pozove se na mene i nešto traži od vas a što je potrebno za SNS", poruka je Aleksandra Vučića, lidera naprednjaka i predsednika Srbije građanima. Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Na sednici Glavnog odbora Srpske… »

Telekom i MUP: Nove pogodnosti za zaposlene u policiji

Mondo 24.09.2018
Telekom Srbija i Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije potpisali ugovor o dvogodišnjoj saradnji. Olakšice za zaposlene u MUP-u Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i generalni direktor… »

Mali: Nikada nisam bio član Demokratske stranke

Mondo 24.09.2018
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je večeras u polemici sa poslanicima DS u Skupštini Srbije, tokom rasprave o izmenama i dopunama Zakona o penzijsko-invalidskom osiguranju, da nikada nije bio član DS. Foto: MONDO/Stefan Stojanović "Nikada u… »

Vlada usvojila: Ovo treba da znate o zaštiti podataka!

Mondo 24.09.2018
Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o zaštiti podataka o ličnosti, koji za cilj uspostavljanje efikasnog mehanizma zaštite ličnih podataka, unapređenje međunarodne razmene podataka. Foto: VOISIN/PHANIE/REX/Shutterstock Cilj zakona je i kao… »

Ambasador SAD: Ne, nećemo prihvatiti baš svaki dogovor

Mondo 24.09.2018
Odlazeći ambasador SAD na samoproglašenom Kosovu, Greg Delavi, izjavio je da dijalogu o normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije nedostaje demokratski legitimitet. Foto: MONDO, Mario Milojević Zbog toga njegova zemlja neće prihvatiti "bilo kakvo… »

Korak ka EU: Tri nova poglavlja u decembru?

Mondo 24.09.2018
Tri pregovaračka poglavlja, spremljena ranije, Srbija bi mogla da otvori krajem ove godine, ali samo ukoliko neke države EU spuste "ručnu kočnicu" za Beograd. Foto: MONDO/Stefan Stojanović U fiokama briselske administracije na čekanju su: Poglavlje… »

Đilas: Beograd "izgubio" gradonačelnika, Vesić ilegalno

Mondo 24.09.2018
Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda i bivši gradonačelnik Dragan Đilas, izjavio je povodom 100 dana rada nove gradske vlasti, da su građani "izgubili PKB, Glavnu železničku stanicu... i gradonačelnika" Foto: Tanjug/Sava… »

Vučić ljut: Pozivali su na silovanje, a vi ste ćutali!

Mondo 24.09.2018
Predsednik SNS je zamerio članovima stranke zato što nisu reagovali na uvrede upućene premijerki Srbije Ani Brnabić. Foto: Tanjug/Tanja Valič Predsednik sindikata Sloga i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Željko Veselinović je na društvenoj… »