Izvor: Mondo/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 24.09.2018

Apple povlači četiri iPhone telefona sa tržišta

Mondo 24.09.2018
Nakon što su stigli novi modeli Apple je odlučio da iz prodaje povuče četiri starija iPhone uređaja. Modeli, koji se nakon dolaska iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR uređaja povlače su iPhone X, iPhone 6S, iPhone 6S Plus i iPhone SE. Ovi modeli… »

Internet će se prepoloviti zauvek

Mondo 24.09.2018
Jedan od najpoznatijih IT stručnjaka našeg doba, Erik Šmit, tvrdi da će se naš internet prepoloviti i da će jedan krak kontrolisati Kina. Govoreći na Village Global VC događaju, koji je bio zatvoren za javnost, Erik Šmit, nekadašnji Google… »

Samsung spremio model sa četvorostrukom kamerom

Mondo 24.09.2018
Kad već ima model sa trostrukom - što ne bi sa još jednom, da ih bude četiri pozadi! Samsung Galaxy A9 Pro dolazi uskoro i imaće (izgleda) četiri kamere pozadi! Nakon što je najavio Galaxy A7 model sa tri vezane kamere pozadi, Samsung će nam… »

Prljava Chrome podvala

Mondo 24.09.2018
Da li znate da se Chrome “loguje“ na vaš nalog bez vašeg znanja - sad znate! Google i potvrdio. Foto: MONDO portal / Marko Čavić Istraživači onlajn bezbednosti su otkrili, a Google je i potvrdio, da se Chrome “loguje“ na naloge svojih… »

Vraća se Winamp: Nov izgled, nove mogućnosti

Mondo 24.09.2018
Legendarni plejer multimedije se vraća - evo svih detalja! Jedan od najpoznatijih PC programa ikad - Winamp - ugašen je 20. decembra 2013. godine, a povratak je, doduše nezvaničan, najavljen bio i 2015. godine, ali se to nije desilo. Ovog puta, stvar… »