Izvor: OK radio arhiva vesti 24.09.2018

Izvođač radova za stanove bezbednjaka poznat za mesec dana

OK radio 24.09.2018
Izgradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti počeće za oko mesec dana, prvo u Vranju i Nišu, najavila je ministarka Zorana Mihajlović prilikom posete Vranjskoj Banji. Ministarstvo građevine izdalo u četvrtak dve građevinske dozvole za… »

Ministarka otvorila radove na kolektoru (video)

OK radio 24.09.2018
Vranje - Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović prisustvovala je početku radova na izgradnji kolektora za otpadne vode, koji se u Vranjskoj Banji gradi u okviru programa sa nemačkom razvojnom bankom KfW. Početak radova je, simbolično, označen… »

Do kraja godine besplatni tumor markeri

OK radio 24.09.2018
U okviru akcije besplatnih preventivnih pregleda koja je u Zdravstvenom centru (ZC) u Vranju organizovana u nedelju, 23. septembra, izvršen je ukupno 551 pregled. Od toga, urađen je 91 PSA tumorski marker za prostatu, 125 CA tumorskih markera jajnika i… »

I mapa Vranja na meti huligana

OK radio 24.09.2018
Tokom vikenda, nepoznati huligani teško su oštetili mozaik mapu Vranja na platou ispred spomenika čika Miti u najstrožem centru grada. Mozaiku nedostaje čitav jedan deo koji je, očito namerno, slomljen i iščupan iz celine. Pored toga, oštećen je… »

Zima na pragu: Novi dom priprema instalacije

OK radio 24.09.2018
Javno preduzeće ’’Novi dom’’ u Vranju obaveštava korisnike usluga grejanja na teritoriji grada da su ponedeljak, 24. septembra radnici Toplane počeli sa punjenjem instalacija grejanja svih stambenih i poslovnih objekata koji se nalaze u sistemu… »

Komisija spremna: Osiromašeni uranijum tek vrh ledenog brega

OK radio 24.09.2018
U narednih desetak dana Komisija za ispitivanje posledica NATO bombardovanja odlazi u Vranje gde će prikupiti informacije koje su značajne za nastanak određenih oboljenja – izjavio je za RTS predsednik Komisije Darko Laketić. Komisija će prikupiti… »

Mihajlović: Proći ću autom do kraja godine Koridorom 10

OK radio 24.09.2018
Vranje - Autoput Koridora 10 na južnom kraku biće gotov do kraja godne u čitavoj dužini, poručila je Zorana Mihajlović, potpresednica Vlade Srbije i ministarka građevinaarstva, saobraćaja i infrastrukture, obilazeći u ponedeljak radove na ovoj… »

Policija ponovo na bojevom gađanju

OK radio 24.09.2018
Policijski službenici Policijske uprave u Vranju tokom septembra i oktobra ove godine, u vremenu od 09,00 do 15,00 časova, izvršiće bojevo gađanje na uređenim strelištima Policijske uprave. Na uređenom strelištu u selu Stubal, opština Vladičin… »

Horoskop za 24. septembar

OK radio 24.09.2018
Pred vama je horoskop za ponedeljak 24. septembar. Sa srećom. Ovan Ljubav: Bolje je da se bavite svojim dilemama, nego da se uplićete u tuđe planove. Ostanite po strani, zna se gde je čije mesto. Posao: Polazite od pogrešnih informacija. Neuspeh… »