Izvor: Plus online/Regioni arhiva vesti 24.09.2018

“OTU” nije uspela s “pobunom učenika”! Koševi, u dvorište pirotske Škole Dušan Radović, stigli! “Darodavac”…

Plus online 24.09.2018
Koševe u Školi Dušan Radović iskoristili su neki iz “Organizovanog Tezgaroškog Udruženja” da od toga naprave senzaciju. Navodno “pobuna”! To, naravno nije bilo pravo direktorki Škole i onda je krenula povika ali ne na “Organizovano… »

Promocije stripa ”Duge noći i crne zastave” i koncert Smak tribute banda

Plus online 24.09.2018
Promocija stripa ”Duge noći i crne zastave” autora Dejana Stojiljkovića, koji govori o bici za Pirot 1386. godine i istorijatu pirotske tvrđave, biće održana u subotu 29. septembra u 19.00 časova u holu Doma vojske. Posle predstavljanja stripa… »

Završni radovi u Takovskoj. Položen osnovni sloj asfalta

Plus online 24.09.2018
Nedavno je počela rekonstrukcija Ulice Takovske u Pirotu od Guševice do Ustaničke ulice. Trenutno se privode kraju radovi na uredjenju trotoara, a danas je položen osnovni sloj asfalta. Radovi, koje izvodi Kompanija „Trejsi“ finansiraju se iz… »

Pirotski brendovi na Festivalu srpske trpeze u Beogradu!

Plus online 24.09.2018
U subotu, 22. septembra na Kalemegdanu, održana je turističko gastronomska manifestacija Festival srpske trpeze. Turistička organizacija Pirot zajedno sa Mlekarskom školom predstavila je turističke potencijale, kulturno istorijsko i duhovno bogatstvo… »

Dejan Živić: Afričke svinjske kuge nema u Srbiji, ali je pojačan nadzor i radi se vakcinacija protiv klasične kuge

Plus online 24.09.2018
Na teritoriji Srbije afrička svinjska kuga nije registrovana. Međutim, zbog toga što je ima u zemljama u okruženju Nacionalna sanitarna veterinarska uprava preduzela je niz adekvatnih mera dajući, pre svega, uputstva veterinarskim klinikama u Srbiji… »

Pirotski Progres deveti na prvenstvu Prve lige Centralne Srbije

Plus online 24.09.2018
Šahisti Progresa osvojili su deveto mesto na prvenstvu Prve lige Centralne Srbije sa 11 meč bodova i 27,5 poena. U poslednjem kolu Progres je odigrao nerešeno 3:3 sa prvakom Lige, ekipom Vladimirci. Naša ekipa je ostvarila dve pobede, pet nerešenih… »

Veteran Ristić, golman “tobdžija” doneo bod svom timu!

Plus online 24.09.2018
Zona Jug 6.kolo Medoševac: Mladost – Tanasko Rajić 2:2 (0:0) Tanasko Rajić: Ristić, Vasov, Bogdanović, Velev ) Micić, Ćirić, Mijalković, Živković (Bišković), Popović ( Ignjatović ) Kostić, Djurić, Simonov. Naša konstatacija, posle… »

Zabranjen saobraćaj u Ulici 7.juli zbog asfaltiranja do 17 časova

Plus online 24.09.2018
Zbog asfaltiranja Takovske ulice danas će biti zatvoren saobraćaj od Guševice do Ustaničke ulice. U Ulicu 7.juli samo mogu kolima da ulaze stanari te ulice. Saobraćaj će biti zatvoren do 17 časova.… »