Izvor: Srbija danas/Balkan arhiva vesti 24.09.2018

Kolinda se blamira po svetu: Peva ustaške pesme u Njujorku, a ne zna reči (foto/video)

Srbija danas 24.09.2018
Na repertoaru Tompson. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović posle mise u Njujorku zapevala pesmu "Lijepa li si", Marka Perkovića Tompsona, koji je na svojim koncertima i pesmama veliča ustaštvo. Kitarović boravi u Njujorku, gde će ove… »

Mučna, teška i užasna smrt! Dečak (14) se popeo na banderu i poginuo od strujnog udara!

Srbija danas 24.09.2018
Tinejdžeru nije bilo spasa. Četrnaestogodišnji dečak poginuo je od strujnog udara na izletištu Paunovica, nadomak Kneževa, u Republici Srpskoj, objavili su danas banjalučki mediji. Tragedija se dogodila sinoć, kada se maloletnik popeo na banderu i… »

Kolinda požuruje ulazak Makedonije u NATO: Vi pripadate toj porodici! (video)

Srbija danas 24.09.2018
"Hrvatska vas snažno podržava, dragi prijatelji!" Uoči referenduma u Makedoniji, makedonskim građanima se preko video snimka obratila i hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja im je poručila da Makedonija pripada porodici EU i NATO i da… »

Juče leto, danas zima! Zabelelo se drugog jesenjeg dana, pao prvi sneg u BiH i to žestoko! (foto)

Srbija danas 24.09.2018
Kakav temperaturni i vremenski šok, meštani zaprepašćeni! Prvog dana ove poslednje septembarske nedelje na Prokoškom jezeru pao je i sneg, čija je visina oko 5 centimetara. Kako je kazao Bule Bureković, jedan od meštana koji borave na ovom biseru… »

Vučić otkrio: Izneću frapantne dokaze o najbrutalnijem mešanju zapadnih sila u izbore u RS

Srbija danas 24.09.2018
Nadam se da će sve biti u redu sa Republikom Srpskom i našim narodom tamo, rekao je predsednik. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da poseduje celu knjigu dokaza o mešanju zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj. - Nadam se da… »

U avionu za Njujork premijerku sačekalo lepo iznenađenje (foto)

Srbija danas 24.09.2018
Ana Brnabić prisustvovaće sednici Generalne skupštine UN. Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić predvodi delegaciju naše zemlje na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku, koje će trajati do 28. septembra. A u avionu premijerku… »

Sastanak Vučića sa Putinom još jedna prilika za učvršćivanje prijateljstva

Srbija danas 24.09.2018
Najavljeno zasedanje Mešovitog komiteta za saradnju dveju zemalja. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je počastvovan što će imati priliku da razgovara sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da očekuje da i ovaj sastanak ima… »

Bombardovao nas je 1999. godine, a sada bi da nam soli pamet! Solana izneo svoje rešenje o Kosovu

Srbija danas 24.09.2018
"I Beograd i Priština svesni da ih "status kvo" skupo košta!" Nije na Evropskoj uniji da diktira uslove za rešenje pitanja Kosova, jasno je da će za bilo kakav sporazum po tom pitanju ključnu ulogu igrati lokalne vlasti, smatra bivši generalni… »