Izvor: Studio B arhiva vesti 24.09.2018

Orkanski udari vetra na području Splita čupaju drveće

Studio B 24.09.2018
Iznenađujuće snažna bura duva danas na širem području Splita, gde orkanski udari vetra dostižu brzinu od 122 km/h, a u podvelebitskom kanalu čak 150 km/h, saopštila je hidrometeorološka stanica Marjan. Bura lomi grane i čupa iz korena čitava… »

Smanjenje broja nezaposlenih jedan od prioriteta Beograda

Studio B 24.09.2018
Grad Beograd je odgovorna lokalna samouprava koja brine o svim sugrađanima i podstiče ravnopravniji položaj teže zaposlivih kategorija na tržištu rada. Poseban prioritet za uključivanje u “Mere aktivne politike zapošljavanja grada” imaju… »

Vučić:Frapantno mešanje pojedinih sa zapada u izbore u RS

Studio B 24.09.2018
Predsednik Srbije i SNS Alekasandar Vučić izjavio je večeras da će, kada prođu izbori, izneti frapantne dokaze o najbrutalnijem mešanju pojedinih zapadnih sila u te izbore u Republici Srpskoj. „Nadam se da će sve biti u redu sa Republikom Srpskom… »

Za mesec i po završetak prve faze radova na pasareli

Studio B 24.09.2018
Zamenik gradinačelnika Beograda Goran Vesić obišao je gradilište pasarele koja će spojiti desnu obalu Save s Kalemegdanskom tvrđavom i najavio da će prva faza radova mosta za pešake biti završena u narednih mesec i po dana, a da će građani… »

Sajam zapošljavanja za osobe sa invaliditetom na Vračaru

Studio B 24.09.2018
Filijala za Grad Beograd Nacionalne službe za zapošljavanje i Gradska opština Vračar organizuju Sajam zapošljavanja za osobe sa invaliditetom, u četvrtak 27. septembra 2018. godine, od 10 do 14 sati, u zgradi Opštine Vračar, ulica Njegoševa br… »

Vulin: Nemojte porediti Mitrovića sa Đilasom

Studio B 24.09.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je Srbija slobodna zemlja u kojoj se neće zabranjivati nijedan program, pa ni rijaliti i da niko ne sme da izjednačava vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i Dragana Ðilasa koji je uveo rijaliti programe… »

Obeležen Dan Narodne Republike Kine

Studio B 24.09.2018
Ambasador Kine u Beogradu Li Mančang organizovao je prijem u ambasadi povodom 69 godina Dana Narodne Republike Kine kome je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i predstavnici Vlade Srbije. foto Tanjug „Danas slavimo Dan Narodne… »

Brnabić predvodi delegaciju Srbije na GS UN

Studio B 24.09.2018
Premijerka Ana Brnabić predvodi delegaciju Srbije na 73. zasedanju Generalne skupštine UN, od danas do 28. septembra u Njujorku, saopšteno je iz Vlade Srbije. Ana Brnabić obratiće se Generalnoj skupštini UN u četvrtak, 27. septembra. Ona će danas… »

Nepropisno parkiran automobil krenuo u rikverc i usmrtio devojčicu

Studio B 24.09.2018
Dvanaestogodišnja devojčica stradala je u niškom naselju Donji Komren kada ju je udario automobil koji je sam krenuo u rikverc jer je bio nepropisno parkiran. Vozilo „fijat doblo“ bilo je nepropisno parkirano ispred prodavnice. Oko 12.30 vozilo je… »

Od bolesti srca i krvnih sudova dnevno umre 147 ljudi

Studio B 24.09.2018
Od bolesti srca i krvnih sudova u Srbiji svakog dana umre 147 osoba, a samo prošle godine kardiovaskularne bolesti bile su uzrok smrti 53.668 ljudi. Na svakih sat vremena od kardiovaskularnih bolesti premine šest ljudi, a neslavna statistika svrstala je… »