Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 24.09.2018

Kolinda u Njujorku zapevala Tompsonovu pesmu, pa se izblamirala (video)

Telegraf 24.09.2018
Kitarović boravi u Njujorku, gde će ove sedmice učestvovati na zasedanju Genralne skupštine UN. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović posle mise u Njujorku zapevala pesmu "Lijepa li si", Marka Perkovića Tompsona, koji na svojim kocertima i u… »

Dečak (14) se popeo na banderu i golim rukama uhvatio žicu: Tragedija na izletištu šokirala sve

Telegraf 24.09.2018
Tužilaštvo će ispitati okolnosti tragedije. Četrnaestogodišnji dečak poginuo je od strujnog udara na izletištu Paunovica, nadomak Kneževa, u Republici Srpskoj, objavili su danas banjalučki mediji. Uroš izgleda kao običan mladić, ali je… »

Kolinda poslala važnu poruku Makedoncma pred referendum, ali ne na hrvatskom jeziku

Telegraf 24.09.2018
Prema rečima hrvatske predsednice, referendum je prilika za makedonske građane da doprinesu stabilnosti i napretku cele jugoistočne Evrope. Uoči referenduma u Makedoniji, građanima se preko video snimka obratila i hrvatska predsednica Kolinda… »

Jutro u Splitu bilo lepo, a onda je počela apokalipsa: Vetar čupa drveće i semafore, građani upozoreni da ne izlaze iz…

Telegraf 24.09.2018
Najjači zabeleženi udar bure je oko 115 km/h. U Splitu duva bura orkanske jačine. Jutros do 10 sati vreme je bilo lepo, s temperaturom od 26 stepeni, nakon čega su se nad Splitom nakupili tmurni oblaci, počela je jaka kiša i zaduvala orkanska bura… »

Prvi sneg zabeleo delove Bosne: Napadalo 5 centimetara, a temperatura sve niža (FOTO)

Telegraf 24.09.2018
Gusta je magla, kiša sa snegom i prilično je hladno. Kako su meteorolozi i najavili, prvog dana ove poslednje septembarske nedelje na Prokoškom jezeru pao je sneg. Kako priča Bule Bureković, jedan od meštana koji borave na ovom biseru prirode… »

Ljubišu (38) ubila mešalica za testo: Nesrećni čovek je iza sebe ostavio ženu sa šestoro dece

Telegraf 24.09.2018
Najstarije dete ima 17 godina. U prvom satu ponedeljka, u pekari koja je bila u pripremi, u beranskom naselju Pešca, smrtno je stradao vlasnik Ljubiša Premović (38). Nesrećni čovek, otac šestoro dece, bio je sam u pekari, kada mu je mešalica za… »

Iznenađenje za premijerku Brnabić: Neplanirani susret na letu za Njujork (foto)

Telegraf 24.09.2018
Premijerka Ana Brnabić predvodiće delegaciju Srbije na 73. zasedanju Generalne skupštine UN, od danas do 28. septembra u Njujorku. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić predvodi delegaciju Srbije na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u… »

Stiže nam novi, težak oblik boginja: Zovu se "majmunske", dolaze iz Afrike, a za njih nema vakcine (FOTO)

Telegraf 24.09.2018
Zdravstvene ustanove će sprovesti sve neophodne mere nadzora i prevencije u cilju sprečavanja pojave ovog oboljenja u našoj zemlji. Ministarstvo zdravlja naložilo je mere pojačanog nadzora na graničnim prelazima naše zemlje usled pojave prvih… »

Ambasador SAD pri odlasku sa Kosova otkrio šta Amerika očekuje od normalizacije odnosa između Beograda i Prištine

Telegraf 24.09.2018
On je dodao da rešenje treba da bude održivo i prihvaćeno od građana obe strane, to jest da doprinese stabilnosti regiona. Odlazeći ambasador SAD na Kosovu Greg Delavi izjavio je da dijalogu o normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije nedostaje… »