Izvor: Tračara arhiva vesti 24.09.2018

Demi Lovato prvi put u javnosti nakon predoziranja

Tračara 24.09.2018
Američka pevačica i glumica Demi Lovato viđena je prvi put u javnosti i izgledala je srećno i opušteno nakon što je gotovo umrla od predoziranja krajem jula, prenose američki mediji. Viđena je kako razgovara s prijateljicom s kojom se našla na… »

Novi detalji romanse Emine Jahović i Sadettina Sarana

Tračara 24.09.2018
Navodna tajna veza Emine Jahović i 18 godina starijeg Sadettina Sarana zapalila je javnost. Skoro razvedena pevačica se, prema pisanju tamošnjih medija, već malo više od mesec dana viđa sa uglednim gospodinom koji se do sada razvodio dva puta i ima… »

Da li su zajedno ili ne? Berković stavio tačku na sve priče o njemu i Radi

Tračara 24.09.2018
Rada Manojlović i Haris Berković prošli su kroz burno razdoblje kada je u pitanju emotivni život. Posle raznih priča o njihovom odnosu i raskidu, ali i pisanja medija da je pevačica već našla novog dečka, ostalo je nedorečeno da li su oni još… »

Nataša Bekvalac zapalila internet tizerom za spot pesme ‘Mala plava’

Tračara 24.09.2018
Pop zvezda Nataša Bekvalac na velika vrata vraća se na muzičku scneu singlom Mala plava. Bekvalčeva je u nedelju iznenadila fanove tizerom koji je za kratko vreme zapalio Internet. Soon… »

Justin Theroux prvi put o razvodu od Jennifer Aniston

Tračara 24.09.2018
Sedam meseci nakon što su Justin Theroux i Jennifer Aniston objavili da se rastaju, glumac je prvi put progovorio o svemu. U razgovoru sa novinarem New York Timesa, otkrio je da su i dalje u prijateljskim odnosima. “Dobra vest je da je to bio vrlo… »

5-godišnja North West debitovala kao manekenka

Tračara 24.09.2018
Čini se da će malena North West krenuti stopama tetke Kendall Jenner i postati supermodel. Starija ćerka Kim Kardashian i Kanye West debitovala je ovog vikenda kao manekenka i prvi put prošetala modnom pistom. Noth je debitovala tokom modne revije LOL… »

Pročitajte dnevni horoskop za ponedeljak, 24. septembar 2018. godine

Tračara 24.09.2018
Dobro došla, jeseni! Krećemo, odličan dan je za poslovne pobede, pa dajte sve od sebe da ih uhvatite, pobedite i sebe i izazove koji su pred vama Merkuri i Mar su tu da vam pomognu, pre svega da bolje razmislite i da se snađete u svim situacijama u… »