Zabava arhiva vesti 24.09.2018

Akcija pored jezera: Stanija i Vladimir nisu mogli da se obuzdaju, on je ljubio po celom telu (video)

Blic 24.09.2018
Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović konačno su ozvaničili svoju vezu, pa sada ne biraju ni vreme ni mesto gde će razmenjivati nežnosti. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj… »

Plutao 49 dana okeanom, ajkula kružila, on čitao Bibliju

RTV 24.09.2018
DŽAKARTA - Indonežanski tinejdžer Aldi Novel Adilang preživeo je 49 dana sam na Pacifičkom okeanu nakon što je oluja njegovu malu drvenu barku otkinula sa vezova i poslala na putovanje duže od 2.500 kilometara, a konačno je spasen u blizini ostrva… »

Čeh pošao u šumu da bere pečurke sa 8,83 promila alkohola u krvi

Beta 24.09.2018
Lekare je ovog vikenda zaprepastio slučaj 41-godišnjeg Čeha koji je slomio nogu berući pečurke po šumi u regionu Ostrave na istoku zemlje, pošto su analize pokazale da nije samo malo pripit, kako je izgledao, već da u krvi ima čak 8,83 promila… »

Demi Lovato prvi put u javnosti nakon predoziranja

Tračara 24.09.2018
Američka pevačica i glumica Demi Lovato viđena je prvi put u javnosti i izgledala je srećno i opušteno nakon što je gotovo umrla od predoziranja krajem jula, prenose američki mediji. Viđena je kako razgovara s prijateljicom s kojom se našla na… »

U ovoj palati žive princ Vilijam i Kejt Midlton VIDEO

B92 24.09.2018
Zapadno krilo Kensingtonske palate u Londonu rezervisano je već godinama za porodicu princa Vilijama, koji tamo živi sa suprugom Kejt Midlton i decom, princem Džordžom, princezom Šarlot, a odnedavno i novim članom, princem Luisom. Budući da je leto… »

"Majmunske boginje" u Evropi - pojačane mere nadzora u Srbiji

RTV 24.09.2018
BEOGRAD - Ministarstvo zdravlja naložilo je mere pojačanog nadzora na graničnim prelazima Srbije zbog pojave prvih slučajeva "majmunskih boginja" (Monkeypox) u zemljama zapadne Evrope. Ministarstvo u saopštenju navodi da je formiralo Radnu grupu za… »

Plutao 49 dana okeanom, ajkula kružila, on čitao Bibliju

RTS 24.09.2018
Indonežanski tinejdžer Aldi Novel Adilang preživeo je 49 dana sam na Pacifičkom okeanu nakon što je oluja njegovu malu drvenu barku otkinula sa vezova i poslala na putovanje duže od 2.500 kilometara, a konačno je spasen u blizini ostrva Guam… »

Japanski pasoš najvredniji, srpski na 36. mestu

RTS 24.09.2018
Agencija „Henli end partners“ tradicionalno je objavila spisak najvrednijih pasoša na svetu prema broju zemalja u koje omogućavaju „slobodan ulazak“. Vodeću poziciju preuzeo je Japan, čiji državljani mogu da putuju u 189 zemalja sveta bez… »

Mladu umalo rasplakali: Adrianina mama je održala govor, a jedan čovek im je priredio specijalno iznenađenje

Blic 24.09.2018
Voditeljka Adriana Čortan i njen dugogodišni izabranik Nemanja Simić izgovorili su juče sudbonosno "da" pred rodbinom i prijateljima u crkvi Svetog Marka, a kasnije i na građanskom venčanju u jednom restoranu u Beogradu. Voditeljka nije skrivala… »

Stigle MMR vakcine

Mondo 24.09.2018
Stigla potrebna količina MMR vakcina. Ako do sada niste vakcinisali dete, posetite izabranog pedijatra. Direktorka Instituta za javno zdravlje "Batut" Verica Jovanović kaže da je stiglo 40.000 MMR vakcina i da će do kraja nedelje biti podeljene… »