Izvor: Blic/Balkan arhiva vesti 20.10.2018

Niko nije mogao da sakrije suze: Sahranjen Bojan Milovanović koji je brutalno ubijen u Banjaluci

Blic 20.10.2018
Bojan Milovanović (29), koji je pre dva dana ubijen u Banjaluci, sahranjen je danas na gradskom groblju Urije u Kozarskoj Dubici. Porodica, prijatelji, komšije i mnogobrojni građani došli su da se poslednji put oproste od mladića za kojeg su svi… »

Detalji brutalnog ubistva u Banjaluci: Mladiću šrafcigerom krvnički probili glavu

Blic 20.10.2018
Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice ubijen je na veoma brutalan način, kada ga je dok je ležao bez svesti Goran Bilčar (27) šrafcigerom ubo u vrat, a zatim mu zadao i smrtonosni udarac tako što ga je ubo u slepočnicu, saznaje… »

Vandalizam u Prijedoru: Tokom noći izbušene gume na 50 automobila

Blic 20.10.2018
U Prijedoru su noćas na više od 50 automobila izbušene gume, a vozači koji parkiraju automobile na užem području grada bili su jutros neprijatno iznenađeni. Gume su izbušene na automobilima koji su parkirani na više gradskih lokacija, odnosno kod… »

Kreće remont u Rafineriji nafte Brod, u funkciji će biti i nova linija

Blic 20.10.2018
Remont u Rafineriji nafte Brod, nakon velike havarije nastale nakon eksplozije 9. oktobra naveče, počeće ubrzo, a cilj je osposobiti pogone za proizvodnju do 28. novembra, saznaje Srpskainfo. To je rečeno danas na sastanku direktora sa radnicima. U… »

"Postaju sebični i grabe: Hranu” Javne kuhinje u Banjaluci sve punije

Blic 19.10.2018
Potreba za hranom je sve veća, a najgore je to što je ljudima uništen duh; oni postaju sebični i grabe hranu kao da se plaše šta će biti sutra, ne mareći za druge. Ovim rečima predsednik Udruženja „Mozaik prijateljstva“ Miroslav Subašić… »