Izvor: Jugmedia arhiva vesti 20.10.2018

Batine i masovno hapšenje na otvaranju diskoteke u Vranju

Jugmedia 20.10.2018
U novootvorenoj diskoteci „Alkatraz“ u centru Vranja, sinoć su pripadnici žandarmerije uhapsili su nekoliko osoba, tvrde očevici ovog događaja. Meta su bili vranjski dileri droge, a među uhapšenima su, navodno, neka zvučna imena sa lokala… »

Počeli radovi na asfaltiranju puta u selu Bunuševac

Jugmedia 20.10.2018
Predviđeno je asfaltiranje puta u dužini oko 700 metara, a vrednost radova je 2,3 miliona dinara. Prema rečim agradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića, lokalna samouprava je upoznata sa svim infrastrukturnim problemima u selu i nastojaće da ih… »

Zašto „Filip Moris“ ne otkupljuje domaći duvan?

Jugmedia 20.10.2018
Generalni direktor kompanije „Filip Moris“ za Jugoistočnu Evropu Aleksandar Jakovljević je izjavio da je „kompleksna tema“ to što ta kompanija ne otkupljuje domaći duvan i dodao da „Filip Moris“ domaći duvan ne otkupljuje od 2015. godine… »

Ja živim s Albancima i nemam problema sa njima, imam problem da objasnim da nema problema

Jugmedia 20.10.2018
Mesecima, kao žiteljka Sijarinske Banje nadomak Medveđe, slušam i čitam vesti o visokim tenzijama, oštrim izjavama srpskih i kosovskih zvaničnika o razmeni teritorija, razgraničenju, demarkiranju, pripajanju… Novinarka sam. Nekada takve vesti… »

Povređena devojka u saobraćajki kod Gornjeg Stopanja

Jugmedia 20.10.2018
U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 15:30h desila na ulazu u Leskovac iz pravca Gornjeg Stopanja povređena je mlađa ženska osoba, potvrđeno je juGmedii. U leskovačkoj Hitnoj pomoći nam je rečeno da su ekipe još uvek na terenu i ukazuju pomoć… »

ELEKTRIČNI ORGAZAM na turneji u Leskovcu, Pirotu, Nišu…

Jugmedia 20.10.2018
Električni Orgazam, legende jugoslovenskog rokenrola, održaće sredinom decembra tri koncerta na jugu Srbije, i to 14.decembra u Leskovcu u Tesla baru, 15.decembra u Pirotu u klubu Tvrđava i 16.decembra u niškom Feedbacku. Više informacija o ceni… »

Vlada prenela Opštini Prokuplje vlasništvo nad 16 hektara za izgradnju Industrijske zone

Jugmedia 20.10.2018
Vlada Srbije prenela je Opštini Prokuplje vlasništvo nad 16 hektara zemljišta na kojoj će se graditi nova industrijska zona za šta je iz državnog budžeta obezbeđen 491 milion dinara, izjavio je predsednik Opštine Aleksandar Simonović. “Ta zona… »

Dopis medijskih udruženja međunarodnim organizacijama

Jugmedia 20.10.2018
Dopis prenosimo u celosti: Poštovani, Ovim dopisom želimo da vas upoznamo sa ključnim pitanjima, problemima i procesima u oblasti medija i medijskih sloboda u Srbiji danas i iznesemo stavove o njima, kao i prateće argumente. Verujemo da će vam… »

Kako se iz VODENE REVOLUCIJE nije izrodilo ništa sem ekološke katastrofe

Jugmedia 20.10.2018
Prvi koji su pokrenuli proteste protiv izgradnje malih hidroelektrana su Grdeličani, ali sem “Vodene revolucije”, kako su je krstili novinari, nisu dobili ništa. Oni su još pre četiri godine zahtevali da se odmah zaustave sve aktivnosti na… »

Omladinci SNS-a delili jabuke Leskovčanima

Jugmedia 20.10.2018
Omladinci Srpske napredne stranke u Leskovcu su danas povodom Svetskog dana jabuka prolaznicima u centru grada delili ovo voće. Ova akcija sprovedena je, kako je objašnejno, s ciljem da se ukaže na zdravstveni značaj tog voća. “Svesni smo doprinosa… »