Izvor: Jug press arhiva vesti 20.10.2018

Žandarmerija i policija u iznenadnoj kontroli kafića u Vranju

Jug press 20.10.2018
VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije, Žandarmerije i Policijske uprave u Vranju, u sklopu pojačane kontrole objekata, u petak veče, su izvršili kontrolu jednog ugostiteljskog objekta u Vranju, saopštilo… »

Omladina SNS promovisala jabuku

Jug press 20.10.2018
LESKOVAC Na platou ispred Robne kuće Savet za omladinu GrO SNS Leskovac organizovao je akciju tokom koje su sugrađanima delili jabuke, a povod je bio „Svetski dan jabuka“. Vanja Hubač u ime mladih SNS-a rekla je da ova simbolična akcija ima za… »

Asfaltiranje seoskih puteva

Jug press 20.10.2018
VRANJE U selu Bunuševac nadomak Vranja počelo je asfaltiranje deonice u dužine oko 700 metara u vrednosti od oko 2,3 miliona dinara. „Ovo je od velikog značaja za naše sugrađane i zaista nam je stalo da kvalitet života na selu podignemo na viši… »

Zorana Mihajlović u Vranju

Jug press 20.10.2018
VRANJE Potpredsednica Vlade i članica ZPredsedništva SNS Zorana Mihajlović, posetila je, u subotu, Vranje gde je prisustvovala sastanku Gradskog odbora koji je održan u novim prostorijama stranke. Bilo je reči o radu ovog odbora koji važi za… »

Prva utakmica na novom gradskom stadionu

Jug press 20.10.2018
VRANJE Mladi fudbaleri iz Vranja i Montane u Bugarskoj odigrali su prvi prijateljski meč. Oni su igrali na terenu koji je rekosnstruisan u okviru Projekta „Unapređenje sportske infrastrukture kao osnove za razvoj mladih sportskih talenata“. Teren u… »