Izvor: Niške vesti arhiva vesti 20.10.2018

„Filip Moris“ ne otkupljuje domaći duvan iz više razloga

Niške vesti 20.10.2018
„To je delimično povezano i sa nelegalnom trgovinom duvanskih proizvoda koja je na neki način uticala na domaće robne marke koje su koristile najveći deo tog duvana, tako da se tražnja za tim smanjila. U celini je odnos cene i kvaliteta takav da mi… »

Pobeda protiv Zemuna i SLAVLJE MERAKLIJA

Niške vesti 20.10.2018
Niški Radnički savladao je ekipu Zemuna sa 2:0 na Čairu, oba gola za domaći tim postigao je Siniša Babić još u prvom delu igre. Ovom pobedom Radnički je obezbedio drugu poziciju na tabeli sa 27 bodova. Da li će tu niški tim i ostati biće jasno… »

Ansambl „Branko“ prima nove igrače

Niške vesti 20.10.2018
Prema rečima koreografa ansambla „Branko“ Vladice Janoševića dečaci i devojčice koji žele da nauče da igraju ili su naučili prve korake i žele da igraju i nastupaju, mogu da se prijave za jednu od dve kategorije – mladju u kojoj su deca od… »

Evropsko srebro za Ninu Stajković

Niške vesti 20.10.2018
Ovim uspehom Nina Stajković je postala prva Nišlijka koja je osvojila medalju na nekom evropskom takmičenju u boksu i u Niš je vratila medalju ove olimpijske discipline nakon jedanaest godina. U Nininoj kategoriji učestvovalo je još osam… »

Likovni konkurs: „Srbija u EU – Čime ćemo obogatiti Evropsku uniju?“

Niške vesti 20.10.2018
Cilj ovog konkursa je da podstakne mlade da prepoznaju i na kreativan način predstave ono čime će Srbija sa kulturnog, društvenog i privrednog aspekta doprineti Evropskoj uniji. „Ovogodišnja tema pred srednjoškolce i srednjoškolke stavlja zadatak… »

Od šest mečeva, šest pobeda. Uspešna prva godina postojanja BK Vitez

Niške vesti 20.10.2018
Bokseri ovog niškog kluba su se u prvoj godini postojanja takmičili na prvenstvu države u Valjevu i u Jagodini. Jagodina je bila za mlade i za seniore, Valjevo za devojke, školarce i pionire. „Napravili smo veliki rezultat“, kaže trener BK Vitez… »