Izvor: OK radio arhiva vesti 20.10.2018

Mihajlović: SNS je najjača na jugu

OK radio 20.10.2018
Vranje - Ministarka saobraćaja i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da je ta stranka danas ubedljivo najjača partija na jugu Srbije. Mihajlović je u subotu posetila mesne odbore SNS-a u Vranju, gde je… »

Masovno hapšenje u diskoteci u Vranju

OK radio 20.10.2018
U toku noći između petka i subote u diskoteci „Alkatraz“ u centru Vranja, pripadnici žandarmerije uhapsili su nekoliko osoba, tvrde očevici ovog događaja. Prema navodima prisutnih, ulice oko zgrada „Blok pošta- banka“ bile su blokirane, a u… »

Poslaniku Dveri preti zatvor do godinu dana

OK radio 20.10.2018
Pretnje srpskom predsedniku i premijerki tumače se kao ugrožavanje sigurnosti. Kad Nogo da izjavu policiji, znaće se hoće li biti krivičnog postupka. Izjava poslanika Dveri Srđana Noga da predsednika Aleksandra Vučića i premijerku Anu Brnabić… »

Saudijska Arabija: Kašogi umro nakon tuče u Konzulatu

OK radio 20.10.2018
Saudijska Arabija je preko državne televizije potvrdila smrt nestalog novinara Vašington Posta Džamala Kašogija. Saudijska Arabija je, kako je objavljeno, formirala komisiju koja bi trebalo da istraži njegovu smrt i dat joj je rok od mesec dana da o… »

Džekpot državne lutrije porastao na milijardu dolara

OK radio 20.10.2018
Džekpot u megamilionskoj američkoj lutriji porastao je na milijardu dolara i to je trenutno druga po veličini nagrada u istoriji lutrije. Džekpot u megamilionskoj američkoj lutriji porastao je na milijardu dolara i to je trenutno druga po veličini… »

Podvodila devojčicu starcu!

OK radio 20.10.2018
Niška policija uhapsila Kristinu M. (33) iz Prokuplja zbog sumnje da je maloletnu devojčicu staru 14 godina dovela muškarcu iz Ražnja da je seksualno iskoristi. A sve je počelo tako što se devojčica dopisivala sa Kristininim maloletnim bratom! Ona… »

Zvao Hitnu pomoć 314 puta, dočekivao ih sa viskijem u rukama

OK radio 20.10.2018
Hitna je Džona Harvija (73) čak 149 puta odvela u bolnicu, međutim čoveku ni jednom nije trebala nikakva medicinska pomoć. Jedan britanski penzioner dobrog zdravstvenog stanja u pet je godina pozvao Hitnu pomoć ukupno 314 puta i napravio 50.000… »

Maratonac se priprema za ginisa

OK radio 20.10.2018
U svečanoj sali Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju, u subotu od 17 sati biće predstavljeni film i knjiga o Goranu Nikoliću, maratoncu, paraolimpijcu i kandidatu za Ginisovu knjigu rekorda. Goran Nikolić je slabovidi sportista iz Kragujevca, koji… »

Od HELP - a 80.000 evra za projekte u Vranju

OK radio 20.10.2018
Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i predstavnici nemačke organizacije HELP, potpisali su u okviru projekta “Podrška poboljšanju životnih uslova najugroženijh IRL i povratnika”, novi Sporazum o partnerstvu. Projektom, koji finansira… »

Horoskop za 20. oktobar

OK radio 20.10.2018
Pred vama je horoskop za subotu 20. oktobar. Sa srećom. Ovan Ljubav: Mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje pred bliskom osobom. Vaš partner ima odlučujuću ulogu i završnu reč. Posao: Imate utisak da Vam neko nameće teže poslovne… »